Terug naar overzicht
aspergeboerderij oppe haes
Bedrijf
Aspergeboerderij Oppe Haes
Eind 4, Roggel
Expertise
Asperges
Contact
info@aspergeroggel.nl
06 18 52 84 00
http://www.aspergeroggel.nl/

Aspergeboerderij Oppe Haes

Welkom bij de familie Snijders van Aspergeboerderij ‘Oppe Haes’ in Roggel. Grenzend aan het natuurgebied ‘Leudal’, ligt onze aspergeboerderij. 

Van begin april tot eind juni is ons winkeltje geopend en kunt u bij ons dagelijks verse (geschilde) asperges kopen. Daarnaast hebben we allerlei aanverwante artikelen voor uzelf of om een mooi kadopakket te maken.

Tevens kunt u jaarrond bij ons terecht voor een  rondleidingen over het aspergebedrijf. Tijdens een rondleiding krijgt u informatie over de teelt van de asperges en kunt u, afhankelijk van het seizoen, zelf oogsten! Ons bedrijf is goed bereikbaar per auto, fiets of te voet en er is voldoende parkeergelegenheid voor touringcars. 

Wilt u gewoon ff uitrusten en genieten van de omgeving? De picknickbank kunt u gebruik als oet-bloas-plekske!

Graag begroeten we u Oppe Haes!

Over Aspergeboerderij Oppe Haes

Wij zijn Elle en Ruud en sinds 2011 runnen  wij Aspergeboerderij Oppe Haes in Roggel.  De passie voor de aspergeteelt is Elle al van kleins af aan geleerd en elk jaar weer wordt er naar het aspergeseizoen uitgekeken. De passie van het telen en om een mooi eindproduct aan de consument te leveren heeft Elle in de loop der jaren ook overgebracht op Ruud en samen hebben ze dan ook besloten om deze prachtige groente, de Koningin der groenten te gaan telen. De komende jaren zal het bedrijf worden uitgebreid, maar belangrijk blijft wel het contact met de consument en vol passie vertellen over de asperges.

Het Eind in Roggel waar ons bedrijf is gevestigd, wordt in de volksmond ook wel ‘Oppe Haes’ genoemd. Omdat er in het verleden in dit gebied, op de zandgronden tegen het Leudalgebied aan, heel veel hazen zaten. Om naar de historie te verwijzen en naar asperges te refereren is er voor gekozen om het bedrijf, Aspergeboerderij Oppe Haes te noemen.

De winkel van aspergeboerderij Oppe Haes

In onze winkel verkopen wij dagelijks onze eigen geteelde verse asperges, indien gewenst schillen wij ze ter plekke voor u. Naast de traditionele witte asperges, kunt ook bij ons terecht voor groene asperges.

Daarnaast verkopen we nog diverse andere (streek)producten om een lekkere maaltijd te maken of een leuk cadeaupakket samen te stellen. U kunt bij ons bijv. ook theedoeken, aspergeschilmesjes, eieren, aspergesaus of receptenboekjes krijgen. Graag helpen we u bij het samenstellen van een asperge- of relatiepakket ook buiten het aspergeseizoen! 

© Doepserleven - 2024