...

Doepser Leven

Leer meer over ons doepser leven kennen

Allereerst welkom op onze website, op deze pagina zullen wij kort vertellen wie wij zijn, wat wij doen en waar wij naartoe willen.

Wij zijn Ivan en Ladinya, 26 en 28 jaar jong en wij wonen op dit moment in een anti kraak woning aan de bosrand in zuid Limburg.

Deze tijd gebruiken we om zoveel mogelijk te leren over zelfvoorzienend leven. Doepserleven.nl groeit daarbij met ons mee, want wat wij doen en leren delen we hier.

Veel mensen vragen zich af wat Doepser eigenlijk betekent, nou, Ladinya verzint graag woordjes voor alles en iedereen en doepser is de naam die zij geeft aan alles wat haar lief is, vandaar doepserleven, wij (Ivan, Ladinya en alle dieren) zijn de doepsers en dit is ons leven.

Ons uiteindelijke doel is een stukje grond kopen en daarop onze droom van zelfvoorzienend worden waarmaken. Hiervoor zijn we hard op zoek in Limburg, België.

Na 3 jaar komt er plotseling een eind aan het leertraject want wij zullen binnenkort moeten gaan verhuizen, nu komen er een heleboel vragen op ons af, keuzes die nu gemaakt moeten worden.

Het lijkt ons leuk dit ook op deze website te delen van begin tot eind zal ons avontuur hier te vinden zijn.

Lees meer over ons avontuur

We hebben nog een lange weg voor de boeg dus alle steun, tips en adviezen zijn van harte welkom. En we vinden het altijd leuk om van mensen uit Limburg te horen.

Bekijk onze zelfvoorzienend leven 100ste blog

 

doepserleven
© Doepserleven - 2022