Aroma staat voor liefde.
Voor liefde voor het vak. Liefde voor brood. Voor vlaai.
En voor alle andere specialiteiten die wij op authentieke wijze en met alleen de beste ingrediënten voor u bakken.
Wij werken in onze ambachtelijke bakkerij voornamelijk met ingrediënten van Limburgse bodem; eerlijke streekproducten met een pure smaak, die passen in een lekker gezonde en toch ook Bourgondische levensstijl.
In 1929 ging opa Bekkers met paard en wagen lang de deuren. Nu bakken Marcel en Ellen Bekkers met dezelfde passie, bevlogenheid en liefde als hun voorgangers dagelijks talrijke bijzondere broodsoorten, vlaaien en seizoensgebonden lekkernijen. De geschiedenis van dit bijzondere familiebedrijf in een notendop:
1929 Opa en oma Bekkers starten Bakkerij Aroma op de Lindenheuvel in Geleen
1932 Bakkerij Aroma verhuist naar de huidige locatie aan Op de Heugden in Schaesberg
1975 Van vader op zoon: Wiel en zijn vrouw Betsij nemen de bakkerij over
1994 Zoon Marcel en dochter Lilian komen bij hun ouders in de zaak
2000 Van generatie op generatie: Marcel en Lilian nemen de bakkerij over van hun ouders
2009 Marcel en zijn vrouw Ellen nemen het familiebedrijf over