Terug naar overzicht
bamboozy
Bedrijf
Bamboozy
Raasdorperweg 52 H, Lijnden, Netherlands, 1175KX
Expertise
Duurzaam
Bamboo
Zero waste
Contact
support@bamboozy.com
06 44442736
https://bamboozy.nl/

Bamboozy

Bamboozy is opgericht om maximale impact te maken en een brug te vormen tussen zero waste producten en reguliere producten.

Als we écht impact willen maken dan moeten de producten duurzaam zijn zonder dat de consument daar bewust voor hoeft te kiezen, want laten we eerlijk zijn, dat is de grootste groep.

Dat betekent dat voor het gebruik van Bamboozy producten bijna geen nadelen mogen zijn ten opzichte van reguliere producten, samen met een competitieve prijs, zorgen we er daarom voor dat we de meeste impact maken.

"We don't need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly."

Met dit in het achterhoofd, gaan wij super mooie en hoge kwaliteit duurzame producten op de markt brengen. Want duurzaam zijn hoeft niet saai te zijn. Wij zijn specialisten in onze productcategoriën herbruikbare wattenschijfjes, safety razors, en duurzaam menstrueren. Je kan daarom met al je vragen over gebruik bij ons terecht. Daarnaast werken we samen met duurzame beauty salons in Nederland.

Heb of werk je voor een duurzaam bedrijf? Laten we samenwerken! Wij werken ook samen met concullega's met concurrerende producten. Want samen hebben we een gezamelijk doel en dat vinden wij belangrijker dan eigen belang.

Zo gaan we écht samen voor een betere wereld 

Aanbod bamboozy

  • safety razors
  • Duurzame menstruatieproducten
  • Duurzame wasmiddelen en producten
  • duurzame schoonmaakmiddelen
  • shampoo bars en zeep
© Doepserleven - 2024