Terug naar overzicht
bergerhof
Bedrijf
Bergerhof Boerderijwinkel
Rijksweg 1, Velden
Expertise
kaas/zuivel
groente/fruit
delicatessen
Contact
info@bergerhofvelden.nl
06-25060711
https://www.bergerhofvelden.nl/

Bergerhof Boerderijwinkel

Bergerhof is de boerderij van Ruud en Katrien Lommen. Op de boerderij houden Ruud en Katrien melkkoeien, vleeskoeien en vleesvarkens.

Ruud is de derde generatie Lommen die op de boerderij werkt. De opa van Ruud, Knopse Sjaak (d'n Berger) begon al in 1926 met werken op de boerderij. Samen met Mia heeft hij de boerderij overgenomen van de toenmalige eigenaars. They en Tinu hebben vanaf de jaren 70 de boerderij gevormd zoals deze nu is.

Katrien is geboren Goudse, dus met de kaas opgegroeid. Ruud zorgt voor de koeien en de varkens. Katrien maakt van de melk van de koeien echte boerenkaas en zuivel volgens het aloude, traditionele recept. En met de toevoeging van specerijen en kruiden worden het Limburgse borrelkaasjes. Het beste uit twee werelden!

Bergerhof boerderijwinkel & webshop

Open op vrijdag van 13.30 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00.
Winkelen op afspraak buiten de algemene openingstijden is ook mogelijk. Stuur een whatsapp bericht of telegram bericht naar 06-25060711.


Click and collect: bestellingen kunnen worden afgehaald op afspraak. Geef bij de opmerkingen aan wanneer het voor u uitkomt en wij houden rekening met uw planning. Wij nemen a.s.a.p. contact met u op om een afspraak te maken.

Als de vlag er hangt, dan zijn we open!
Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan alvast een kijkje in de webshop.

© Doepserleven - 2024