Terug naar overzicht
Boerderijwinkel crijns limburg
Bedrijf
Boerderijwinkel Crijns
Bergerweg 108, 6167 RH Geleen
1820
Expertise
Boerderij
Groente
Fruit
specerijen
Contact
info@crijnsboerderijwinkel.nl
046 433 1208
https://crijnsboerderijwinkel.nl

Boerderijwinkel Crijns

Ongeveer 20 jaar geleden zijn we begonnen met de particuliere verkoop van zelf geteelde aardappelen en scharreleieren en dit is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardige boerderijwinkel. Alles is verkrijgbaar, van diverse soorten groenten en fruit tot eieren, aardappelen, zuivel, vlees en typisch Limburgse streekproducten, zoals boerenzuivel, zuurvlees, verse fruitsappen en appelstroop.

Buiten de zelf geteelde aardappels en groene asperges, worden alle producten bij voorkeur ingekocht bij boeren en producenten uit de regio. De producten die van verder weg moeten komen, worden aangeleverd via de versgroothandel. Naast losse verkoop in de winkel, verzorgt boerderijwinkel Crijns ook fruitschalen en mandjes met Limburgse streekproducten.
Tevens leveren we fruit aan bedrijven en instellingen.

De medewerkers van de boerderijwinkel staan welwillend voor U klaar, met het nodige enthousiasme, productkennis en servicegerichte instelling.

Welkom in onze sfeervolle boerderijwinkel!

Boerderijwinkel Crijns in Geleen

Boerderij Crijns is gevestigd in een hoeve, daterend uit ca. 1820. Het is een echt familiebedrijf.
Generatielang is de familie al werkzaam op het bedrijf,
dat bestaat uit een boerderijwinkel en een akkerbouwtak en wordt geleid door Hubert en echtgenote Renate, samen met een tiental medewerkers.

Op de akkers worden suikerbieten, vroege en late aardappelen, korrelmaïs, brouwgerst , spelt, bakrogge en groene asperges geteeld. De brouwgerst is bestemd voor de Gulpener Bierbrouwerij en de spelt en bakrogge voor de broodbakkerij. Alle teeltwerkzaamheden worden zoveel mogelijk zelf uitgevoerd.
Onder het motto “Van de grond naar de mond” kunnen jaarlijks kinderen van nabijgelegen basisscholen (onze 'buurscholen') kennismaken met de veldgewassen, waarvan ze de producten deels ook tegenkomen in onze winkel.”

Openingstijden Boerderijwinkel Crijns

Maandag: 12.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag: 09.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag: 09.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag: 09.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag: 08.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 08.00 uur tot 15.00 uur

© Doepserleven - 2024