Terug naar overzicht
Boerderijwinkel de biezaak
Bedrijf
Boerderijwinkel De Biezaak
Schoolstraat 18, Horn
Expertise
Groente/fruit
Limburge streek producten
Contact
annemie_smeets@hotmail.com
06-12829282
http://www.debiezaak.nl/

Boerderijwinkel De Biezaak

In boerderijwinkel De Biezaak vindt U gezonde groente en fruit tussen kunst en kitsch. U zult verbaasd zijn hoeveel streekproducten hier te koop zijn. Alle versproducten worden dagelijks gehaald bij de boeren thuis. Het contact met de boer betekent ook dat je een deel van het groeiproces meebeleefd. Zo ervaart Annemie welke soorten bij onze seizoenen horen. Biezaak- producten worden verbouwd op velden van Maasbree tot Hunsel. Onze winkel verkoopt geen buitenlandse groente of fruit.

Boerderijwinkel De Biezaak in Horn

Wij zijn de Familie Peters, Hub en Annemie. Hub is geboren in Horn als oudste boerenzoon van Sef Peters en Phil Eijssen. Annemie’s roots liggen in Schinnen Na de overname van het bedrijf heeft Hub het akkerbouwbedrijf met veel liefde vakkundig doorgezet. We verbouwen traditionele landbouwproducten als aardappelen, maïs en graan. Grove tuinbouwproducten, worteltjes, boontjes, erwten, zijn bestemd voor conservenfabriek Scana-Noliko in Bree. Ook suikermais behoort tot onze gewassenteelt.

Streek gemaakte producten

Wie van Limburg houdt, kan het grote aanbod streek gemaakte producten zeker waarderen. Je vindt hier de lekkerste cadeaus, op originele wijze ingepakt. Er zijn biertjes en borreltjes te koop van Limburgse stokerij. Jam, stroop, honing, snoepgoed, koek, allerlei sappen behoren tot ons assortiment. Allemaal leuk om te geven en leuk om te krijgen. De meest originele Ansichtkaarten met Limburgse gezegdes zijn een schot in de roos.

© Doepserleven - 2024