Terug naar overzicht
Boerderijwinkel Fromberg
Bedrijf
Boerderijwinkel Fromberg
Panhuis 12, 6305 AR Schin op Geul
Expertise
Boerderij
Vers
Vlees
Contact
info@boerderijwinkelfromberg.nl
06 57330030
http://www.boerderijwinkelfromberg.nl/

Boerderijwinkel Fromberg

Hallo, mag ik even voorstellen. Wij zijn Anke, Larissa en Vicky

Samen runnen wij in het mooie Zuid-Limburgse Schin op Geul een boerenbedrijf bestaande uit schapen voor het lamsvlees en scharrelkippen voor de verse eieren.
De scharrelkippen hebben een uitloop naar buiten. De scharrelkippen zijn dus eigenlijk vrije uitloopkippen.
De schapen komen alleen voor de bevalling naar de stal.
De verkoop van vlees en eieren wordt verzorgd door de boerderijwinkel, die ook nog vleesrunderen (het franse ras Blonde d'Aquitaine) en scharrelvarkens inkoopt bij boeren uit de buurt. 

In onze boerderijwinkel verkopen we alle mogelijke producten die wij zelf telen of inkopen bij de boeren in de buurt, zoals scharrelvlees van runderen, varkens, lammeren, vleeskuikens, scharreleieren, groente, fruit, hooi en stro.

Daarnaast hebben we, door collega's op ambachtelijke wijze geproduceerde,producten zoals zuivel, fruitsappen en vele andere soorten streekproducten, honing, stroop, jam, mosterd enz. in ons assortiment opgenomen.

Ons streven is een zo breed mogelijk assortiment aan ambachtelijk verworven goederen uit ons mooie Limburg aan te bieden.Sinds september 2011 hebben we ons assortiment uitgebeid met diverse soorten diervoerders (havens, versele laga, cavalor enz.) en bakprodukten van Custers.

Onze boerderij ligt in de buurt van veel (boerderij)campings waar vandaan door de gasten gewandeld en gefietst wordt door ons mooie Zuid Limburg om te genieten van de mooie vergezichten. Onze boerderij(winkel) ligt aan verschillende wandelroutes.

Voor de vermoeide voorbijgangers bieden wij in de zomermaanden in onze winkel ambachtelijk schepijs, gekoelde sappen en frisdranken aan.

Openingstijden Boerderijwinkel Fromberg Schinnen op geul

Maandag10.00 - 13.00 uur
Dinsdag10.00 - 17.00 uur
Woensdaggesloten
Donderdaggesloten
Vrijdag9.00 - 17.00 uur
Zaterdag9.00 - 17.00 uur
ZondagGesloten
© Doepserleven - 2024