Terug naar overzicht
Boerderijwinkel Grooten heerlen
Bedrijf
Boerderijwinkel Grooten
Heihoven 2, 6414 AA Heerlen
1900
Expertise
Groente
Fruit
Vee
Kerstbomen
Contact
info@boerderijwinkelgrooten.nl
045-5729008
https://www.boerderijwinkelgrooten.nl/

Boerderijwinkel Grooten

In de 30-er jaren van de vorige eeuw, hebben opa en oma Grooten zich als landbouwers gevestigd op de oude carré boerderij aan de Heihoven. Het bedrijf is door de vele jaren heen, langzaam uitgegroeid tot wat het nu is. Sinds 2015 is de 4e generatie toegetreden tot het landbouwbedrijf.

Er wordt al bijna 100 jaar samen als familiebedrijf gewerkt op deze boerderij aan de rand van de Brunssummerheide. Bij ons koopt u seizoensproducten rechtstreeks van ons eigen landbouwbedrijf. Wat wij niet zelf telen komt van collega telers in de directe omgeving.

Zo houden wij de keten kort en weet u wat u koopt. De hoofdwerkzaamheden van ons bedrijf vormen de akkerbouw. Er worden verschillende gewassen geteeld:

Tarwe, gerst, aardappelen, suikerbieten, cichorei en kerstbomen.

Alle aardappelen worden in de boerderijwinkel verkocht.

De kerstbomen worden in de maand december verkocht, vers uit de grond.

Boerderijwinkel Grooten in Heerlen

U vindt onze boerderij aan de rand van de Brunssummerheide bekend om de prachtige wandel- en fietsroutes. Voorjaar 2017 is ons bedrijf verder uitgebreid met een boerderijterras: D'r Binneplei. Gaat open bij mooi weer in het voorjaar, sluit bij slechter weer in het najaar. Gezellig even stoppen voor koffie met vlaai en natuurlijk ambachtelijk boeren schepijs ! Het terras kunt u volgen op Facebook: D'r Binneplei. 
Wat is er te koop in onze boerderijwinkel

  • Diverse soorten aardappelen
  • Natuurlijk rundvlees en scharrelvarkensvlees van eigen vee.
  • Scharrel eieren, soepkippen en kippenvlees
  • Seizoens groenten en fruit
  • Zuivel en kaas van de koe 
  • Heerlijke streekproducten uit Limburg
  • Originele cadeaumand gevuld met streekproducten
  • Kerstbomen
  • Stro, hooi en wikkelbalen hooi (verkoop alleen op zaterdagochtend na tel. afspraak!)

Openingstijden Boerderijwinkel Grooten

Het is natuurlijk mogelijk dat uw airco niet naar behoren werkt. Aeroking komt dan met alle plezier langs om te kijken wat er precies mis mee is. Wellicht heeft uw airco alleen een reiniging nodig. De specialisten van Aeroking beschikken over jarenlange kennis en ervaring in airco reparaties, dus u bent ervan verzekerd dat uw airco in goede handen is. De kosten van een reparatie verschillen per situatie. Bij de meeste airco's is een garantie inbegrepen, maar die geld alleen als u de airco regelmatig na laat kijken. Hiervoor heeft Aeroking bepaalde onderhoudscontracten.

© Doepserleven - 2024