Terug naar overzicht
boerderijwinkel mertens
Bedrijf
Boerderijwinkel Mertens
Rolduckerweg 43, Simpelveld
Expertise
groente/fruit
tuin
pindakaas
Contact
hmg.mertens@hetnet.nl
045-5441337
https://boerderijwinkel-mertens.weebly.com/

Boerderijwinkel Mertens

​​Boerderijwinkel Mertens is uw adres voor: Groente, Fruit, Aardappelen, Eieren, Fruitmanden, Cadeau’s, Pindakaas van ‘De Pindakaaswinkel’, Zuivere Streek Honing, Jam, Stroop, Fruitsappen, Bakproducten, Decoratie, Perkplanten, Groenteplanten en Zaden, Pootgoed, Potgrond, Turf, Tuinaarde, Bemesting, Franse Boomschors, Violen, Pompoenen, Kerstbomen, Houtpellets & Cadeaubonnen.

Over boerderijwinkel Mertens

Wij zijn begonnen met een gemengd bedrijf, we hadden koeien en akkerbouw. Toen de zonen in 1970 van school af gingen, begonnen we met het verkopen van aardappelen, appelen en uien. Zoals u ziet zijn we uitgegroeid tot een leuk winkeltje.

We verkopen producten die u dagelijks nodig heeft, zoals: Aardappelen, Fruit, Groenten, Eieren en nog veel meer lekkers!

Aanbod boerderijwinkel Mertens

Als boerderijwinkel bieden wij een zeer divers aanbod in groenten en fruit, waarbij we zoveel mogelijk lokaal inkopen.

Aardbeien, Kersen, Appels, Peren, Asperges, Aardappelen en Eieren komen direct van de telers. Bovendien verkopen we zuivere Honing van de imker in onze streek. Verder verkopen wij ook Fruitsappen, Jam en Stroop. Sinds kort verkopen wij ook Pindakaas van ‘De Pindakaaswinkel’.

Daarnaast verkopen wij vanaf circa april een breed assortiment aan Perkgoed, Kruiden en Groenteplanten. Deze worden vaak dagelijks aangevuld vanuit de groothandel, kwekers en veilingen. Tevens verkopen wij ook de juiste bemesting, Potgrond en Tuinaarde voor uw tuin.

© Doepserleven - 2024