Terug naar overzicht
Boerderijwinkel vreike-hof
Bedrijf
Boerderijwinkel Vreike-hof
Waatskamp 114, Ospel
Expertise
groente/fruit
Contact
info@vreike-hof.nl
0495-626366
https://www.vreike-hof.nl/

Boerderijwinkel Vreike-hof

Iedere dag verse groenten, fruit, aardappelen en streekproducten van Limburgse bodem.
In onze winkel kun je verse producten van het land kopen zoals aardappelen, groenten en fruit. Naast onze eigen producten bieden we streekproducten aan, die op een duurzame wijze geproduceerd zijn bij kleinschalige boeren en tuinders. Voorbeelden van deze producten zijn eieren, fruitsappen, honing, jam, stroop, meelproducten, diverse delicatessen en nog veel meer. Vele producten zijn ook 24/7 verkrijgbaar via onze verkoopautomaat.

Leon en Esther van Boerderijwinkel Vreike-hof

Wij zijn Leon en Esther Geuns en wonen samen met onze kinderen Loes, Fer, Sil en 1 pleegkind op een boerderij aan de Waatskamp in Ospel.


Als zorggezin van Bijzonder Jeugdwerk hebben wij al ruim 15 jaar pleegkinderen in huis in de leeftijd van 2 dagen tot 24 jaar. Sinds 2021 hebben wij dit uitgebreid met 24/7 begeleiding aan jonge moeders (14-27 jaar) om samen met hun kind een zelfstandige toekomst op te bouwen.

Naast onze zorgboerderij hebben wij ook een boerderijwinkel waar dagelijks verse groenten, fruit, aardappelen en streekproducten van Limburgse bodem worden verkocht.

Openingstijden Boerderijwinkel Vreike-hof

maandag: gesloten
dinsdag t/m donderdag: 13.00 – 18.00 uur

vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 08.30 – 16.00 uur

© Doepserleven - 2023