Terug naar overzicht
De bisschopsmolen
Bedrijf
De Bisschopsmolen
Stenenbrug 3, Maastricht
Soort
Expertise
Brood en graanproducten
Contact
info@debisschopsmolen.nl
043 327 06 14
https://www.bisschopsmolen.nl/

De Bisschopsmolen

De Bisschopsmolen ontwikkelt graanproducten die bijdragen aan een gezonde en duurzame wereld. Wij houden onze keten kort en transparant, betalen alle schakels een eerlijke prijs en delen onze kennis. Onze overtuiging? Wat lekker is hoeft niet van ver te komen.

Het beste voor Limburg - De Bisschopsmolen

Gebruik je passie en je talent om de wereld een beetje mooier te maken. En om de toekomst iets na te laten. Dit zijn voor ons de ingrediënten voor een gezond product, een gezond bedrijf en een gezonde economie. Bij de Bisschopsmolen verwerken we granen uit het Limburgse land tot de lekkerste producten. Het beste brood en de smaakvolste vlaaien. Voor jou, en voor Limburg.

De geschiedenis van de Bisschopsmolen

De geschiedenis van de Bisschopsmolen is de geschiedenis van Frank van Eerd, oprichter, bakker, visionair. Gedreven door de overtuiging dat goed brood moet voeden, niet slechts vullen, is Frank vastberaden alleen het allerbeste brood te bakken. Vlaaien met alleen de meest waardevolle ingrediënten. En brood voor brood, vlaai voor vlaai, maken Frank en zijn mensen Limburg een beetje mooier.

© Doepserleven - 2024