Terug naar overzicht
hemelsvlees
Bedrijf
Hemelsvlees
Sint Gillisstraat 32, Ransdaal
Expertise
vee
Contact
hemelsvlees@icloud.com
+31 (0)6 22514083
https://hemelsvlees.nl/

Hemelsvlees

Met creativiteit en ondernemerschap geeft Zef vorm aan kleinschaligheid. Hij maakt de lijn tussen zijn bedrijf en de klanten kort door het vlees zelf bij de klant aan huis af te leveren. Omdat hij houdt van persoonlijk contact – ‘daar word ik blij van’ – en omdat het ecologisch en economisch positief uitpakt.

Zef werkt kleinschalig en met zorg voor de natuur. Dat zijn bewuste keuzes. Het heeft te maken met zijn levensfilosofie en zijn verbondenheid met de Limburgse heuvels. De schoonheid van het landschap, de rijkdom van de grond én zijn koeien vormen de basis van zijn levensgeluk. Tegelijk wil hij bijdragen door een natuurinclusieve bedrijfsvoering.

Het voer voor het vee komt dus uit de regio: de koeien krijgen voor extra eiwitten geen importsoja maar bierbostel van een bierbrouwerij in een volgend dorp. Snijmaïs en granen komen van de eigen akkers. Ecologie en duurzaamheid hebben hoge prioriteit.

Aanbod Hemelsvlees

  • Grasgevoerd vlees van echte vleeskoeien
  • 100% Natuurlijk van de boer
  • Kleinschalige en diervriendelijke boerderij
  • Een goed leven voor de koeien

Hoe gaat Hemelsvlees te werk?

Thuisbezorgen
Uw bestelling thuis laten bezorgen? Dat is mogelijk! Het vlees wordt vers ingevroren en thuisbezorgd op het afgesproken moment.

Buiten Zuid-Limburg
Twee dagen voor de levering ontvangt u van ons een tijdschema wanneer uw pakket geleverd zal worden. Bent u niet thuis? Geef ons een alternatief adres waar we uw pakket kunnen bezorgen.

Binnen Zuid-Limburg
Boer Zef neemt persoonlijk contact met u op om een geschikt bezorgmoment te bepalen. U ontvangt uw bestelling binnen 2 weken thuis.

© Doepserleven - 2024