Terug naar overzicht
limburgsgeschenk
Bedrijf
Limburgsgeschenk
Wieler 1, Swalmen
Expertise
Limburgse streekproducten
Contact
info@limburgsgeschenk.nl
06 413 08 605
https://www.limburgsgeschenk.nl/

Limburgsgeschenk

Of je nu op zoek bent naar een origineel geschenk, een persoonlijk pakket of gewoon iets lekkers om samen te delen. Met onze échte Limburgse streekproducten verras je niet alleen anderen, maar ook jezelf. Bestel gemakkelijk en snel een écht Limburgs geschenk binnen elk gewenst budget. Lekker, puur en bijzonder verrassend. Limburgs Geschenk creëert een plek waar je kennis maakt met eerlijke producten en een persoonlijke service.

Over Limburgsgeschenk

Als rasechte Limburgers genieten we dagelijks van het prachtige Limburgse landschap, de bourgondische gastvrijheid, de vele Limburgse dialecten en de heerlijke streekgerechten. Limburgs dialect is de taal van onze streek en absoluut ook de taal van ons hart.

In datzelfde Limburgse hart is een nog groter stuk gereserveerd voor de echte Limburgse streekproducten. Sinds 2006 werken wij met deze pure, ambachtelijke en eerlijke producten die op kleinschalige en duurzame wijze worden geproduceerd. We pakken je graag bij de hand en nemen je mee in de wereld van de echte Limburgse streekproducten.

Persoonlijke service, pakketten op maat en heldere voorwaarden zijn daarbij voor ons heel belangrijk. Maak een goede sier bij vrienden, collega’s of familie en verras ze eens met een bourgondisch pakket gevuld met streekeigen producten. Zo kun jij samen met ons een stukje Limburg doorgeven zodat vele andere met ons mee kunnen genieten van ‘Wie lekker os Limburg is’!

Limburgsgeschenk, écht Limburgse streekproducten

Waar wij voor staan:

  • Persoonlijke service
  • Grootste online assortiment aan streekproducten
  • Eerlijke en ambachtelijke producten
  • Verzending binnen 1 a 2 werkdagen of vandaag nog afhalen

Wij wensen je veel plezier bij het uitzoeken van je streekmanden

© Doepserleven - 2024