Terug naar overzicht
MTS Jeuken De Swart
Bedrijf
MTS Jeuken De Swart
Stationsweg 82, Oostrum
Expertise
Asperge
Aardbeien
Contact
info@jeukendeswart.nl
+31(0)478 582 678
https://www.jeukendeswart.nl/

MTS Jeuken De Swart

Vers is waar we voor gaan en staan bij MTS Jeuken De Swart, zo vanaf het land bij u op tafel en niet anders, vers gerijpt door het seizoen. In onze Verswinkel koopt u een gegarandeerd puur natuurproduct van eigen teelt. Loop gewoon eens binnen en laat u verrassen.

Over MTS Jeuken De Swart

De allereerste asperges van Jeuken zijn geplant in 1957 door de ouders en oom van Peter Jeuken die toendertijd samen een gemengd bedrijf runden, waar ze groenten teelden en koeien en varkens hielden. Eind 70-er jaren zijn ze gestopt met het vee en daarvoor in de plaats kwam toen nog meer groententeelt in de vorm van augurken- en preiteelt.

Na het behalen van zijn diploma van de middelbare tuinbouwschool in Venlo is Peter Jeuken in 1985 samen gaan werken in het bedrijf van zijn ouders en oom.
Na getrouwd te zijn met Angelique de Swart hebben ze samen het familiebedrijf in 1993 overgenomen. In datzelfde jaar zijn ze begonnen met het telen van aardbeien. Na verloop van tijd zijn ze gestopt met de augurken- en preiteelt om zich nog meer te kunnen specialiseren op de aardbeien.

© Doepserleven - 2024