Terug naar overzicht
natuurlijker leven
Bedrijf
Natuurlijker leven
Drummenstraat 2, Wijnandsrade
Expertise
Zelfvoorzienend leven
Contact
info@natuurlijkerleven.nl
045-2052435
https://www.natuurlijkerleven.eu/

Natuurlijker leven

Natuurlijker leven is eigenlijk ook meer zelfvoorzienend leven, met andere woorden: niet alles zomaar aanschaffen zonder erover na te denken. ”Heb ik het echt nodig of kan ik het misschien zelf maken” ?

Op deze site hopen wij bij een groot aantal bezoekers de zintuigen te prikkelen om bijvoorbeeld zelf weer biologische groente en fruit te gaan verbouwen, maar ook natuurlijker kippen, konijnen en of andere dieren te gaan houden.

Wij bieden jullie informatie zodat de kleine en grote reparaties weer zelf uitgevoerd kunnen worden: van schoenenlappen tot het zelf meubels maken. Daarnaast geven we handvatten voor zelf broodbakken en jam en chutneys maken en inmaken. Zelf jouw wijnen en bieren maken, maar ook zelf slachten of laten slachten komt aan bod.
Kortom weer een stapje dichter naar de natuur.
Wij wensen je veel leesplezier, maar nog meer plezier met de uitvoering ervan!

De aarde, ons thuis

We staan op een kritiek moment in de geschiedenis, een tijd waarin de mensheid haar toekomst moet bepalen.
De wereld wordt steeds afhankelijker en kwetsbaarder.
Onze toekomst draagt zowel een groot gevaar als een grote belofte in zich.
Om vooruit te komen moeten we erkennen dat we, temidden van een weelderige verscheidenheid aan culturen en levensvormen, één menselijke familie zijn en één samenleving op aarde met een gemeenschappelijk lot.
We moeten ons verenigen om een duurzame wereldgemeenschap voort te brengen, gebaseerd op respect voor de natuur, de universele Rechten van de Mens, economische rechtvaardigheid en een cultuur van vrede.
Om dit te bereiken moeten wij, de volkeren van de aarde, onze verantwoordelijkheid uitspreken: ten opzichte van elkaar, de grotere leefgemeenschap en de toekomstige generaties.

Wat kun je vinden bij Natuurlijker leven?

  • Natuurlijke verzorging
  • Duurzame Cadeaus
  • Energiezuinig
  • Outdoor
  • Voedsel verwerken
  • Dieren
  • Huis en Tuin
  • Boeken
© Doepserleven - 2024