Webshop

BAMBOOYA SAFETY RAZOR + 20 SCHEERMESJES

€ 22.95 incl. btw

Bambooya Safety Razor + 20 scheermesjes Bamboe unisex voor mannen vrouwen – Double Edge Single Blade – Zero Waste Duurzaam Scheren

Begin vandaag nog met een milieu bewuste(re) levenstijl!

Met de safety razor van Bambooya scheer je veel dichter op de huid dan bij het gebruik van een wegwerpmesje. Hierdoor heb je minder kans op huidirritatie en ingegroeide haren. Gladder scheren betekent ook dat je minder vaak hoeft te scheren. Dit is beter voor onze planeet en voor jouw portemonnee. Met Bambooya hopen we bij te dragen aan het verminderen van de grote hoeveelheid (>10.000 ton) scheermesjes afval per jaar!
Met deze luxe safety razor van Bambooya scheer je zeer comfortabel en heb je tevens een eye catcher in je badkamer! Nog meer redenen nodig…?

Het product en de verpakking zijn 100% plastic vrij! Het handvat is gemaakt van bamboe – één van de snelst groeiende planten op aarde – en ligt goed stabiel in de hand.

De unisex safety razor heeft een gesloten kam en 3-delige schroefsluiting, wat zorgt voor een veilige scheerbeurt. Door de kop eenvoudig los te schroeven kan het stainless steel mesje veilig en gemakkelijk worden vervangen.
Bij normaal gebruik gaat elk scheermesje ongeveer 7-11 scheerbeurten mee.

Alle voordelen op een rij:

  • Sustainable, het handvat is gemaakt van bamboe, de mesjes van roestvrijstaal. Kortom: 100% plastic vrij.
  • Voordelig, de scheermesjes zijn goedkoper dan de cartridge-systemen van bekende merken. Het handvat kan bij normaal gebruik een leven lang meegaan! Bespaar hiermee tot wel €200,- per jaar.
  • Beter scheerresultaat, gladdere huid, minder huidirritatie, minder vaak scheren.
  • Gemakkelijk en veilig, vervang de mesjes veilig door de kop los te schroeven van de 3-delige schroefsluiting.
  • Universeel, mesjes van andere merken passen op het systeem.
Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2023