Webshop

Hendi Voedseldroger Professional - Dehydrator - Droogoven - Kitchen Line - RVS - Professional - 7 Laags

€ 159.50 incl. btw
Gezonde snacks maken? Met deze Hendi voedseldroger droog je o.a. eenvoudig jouw eigen fruit, groente, kruiden, noten, vlees en vis. Dit apparaat maakt het mogelijk dat het gedroogd voedsel zijn voedingswaarden en unieke geur en smaak lange tijd behoudt. Deze droogoven van de Hendi komt uit de serie kitchen line en is voorzien van 7 trays zodat u diverse soorten per keer kunt drogen. Een betrouwbare en professionele voedseldroger voor dagelijks gebruik!

Functionele Hendi Voedseldroger - Dehydrator - Droogoven

Voor het uitdrogen van fruit, groenten, kruiden, vlees, vis, enz. De automatische ventilator circuleert de warme lucht in de kamer, waardoor een gelijkmatige uitdroging wordt gegarandeerd zonder de roosters gedraaid hoeven te worden. De set bevat 7 roestvast stalen roosters van 305×330 mm, elk met een maximale belasting van 500 g. Roosters zijn gelijkmatig verdeeld in de kamer op 35 mm afstand, roosters zijn eenvoudig te verwijderen en te reinigen. Dubbelwandige polypropyleen behuizing verhoogt de thermische efficiëntie. Door de transparante deur kan het droogproces geobserveerd worden. Wordt geleverd met een transparant kruimel tray om te voorkomen dat kleinere vruchten vallen tijdens het drogingsproces – het kan ook op de bodem van de droogkamer worden geplaatst om resten op te vangen. Digitaal display. Temperatuurregeling: 35-70°C.Timer kan tot 24 uur worden ingesteld, met intervallen van 30 minuten.

Specificaties:

▶ Merk: Hendi
▶ Serie: Kitchen Line
▶ Materiaal: Roestvaststaal + Polypropyleen
 Afmetingen totaal: 345x450x(h)315 mm
▶ Afmetingen roosters: 305x330mm
▶ Temperatuurregeling: 35-70°C.
▶ Afstand tussen roosters: 35mm
 Energie: 230V / 500W
▶ Gewicht: 7,5 kg

Hendi Voedseldroger Kitchen Line

  • Sterke constructie – Doormiddel van de sterke dubbelwandige behuizing welke is gemaakt van polyproyleen wordt de thermische efficiënte verhoogd.
  • 7 trays – De droogoven wordt compleet geleverd met 7 rvs roosters welke een afmeting hebben van 305x330mm. Hierdoor kunt u diverse soorten voedsel per sessie bereiden.
  • LCD-Display – De voedseldroger beschikt over een duidelijk LCD Display en 6 functie toetsen. Via het bedieningspaneel aan de bovenzijde kan de voedseldroger worden ingeschakeld en worden ingesteld op de gewenste temperatuur en tijd.
  • Temperatuur & Tijd – Het apparaat kan worden ingesteld op de gewenste temperatuur tussen de 35°C ~ 70°C, in stappen van 5°C. Via het bedieningspaneel kunt u deze verhogen of verlagen. De tijd kunt u in stappen van 30 minuten instellen met een bereik van: 00:30 ~ 24:00.
  • KEEP WARM-Modus – Het beeldscherm zal “KEEP WARM” tonen wanneer u op de KEEP WARM-knop drukt. Het apparaat zal dan 24 uur langer warm blijven met een temperatuur van 35°C nadat het klaar is met dehydrateren.
  • Fast/RAW-Modus - In de FAST-modus is de temperatuur 70°C en de
    timer is ingesteld op 10 uur. Het beeldscherm zal het woord “FAST” tonen. In de RAW-modus is de temperatuur 45°C en de timer is ingesteld op 24 uur. Het beeldscherm zal het woord “RAW” tonen.
  • Reiniging en onderhoud - Reinig de buiten- en binnenzijde van het apparaat, de roosters, de opvangbak en de deur met lauw water, een mild afwasmiddel en een zachte doek. Reinig het ventilatorgedeelte niet. Droog alle onderdelen met een droge doek alvorens het apparaat op te bergen. Reinig regelmatig de ventilator met een stofzuiger. Let op! Gebruik nooit agressieve, bijtende of schurende reinigingsmiddelen – deze kunnen het apparaat beschadigen.

Kenmerken van de Hendi Droogoven

✓ Compleet geleverd incl. 7 rvs roosters en kruimellade
✓ Timer kan tot 24 uur worden ingesteld, met intervallen van 30 minuten.
✓ Dankzij het digitale bedieningspaneel is het apparaat eenvoudig te gebruiken
✓ Dankzij het gebruik van een stille ventilator circuleert de warme lucht in de kamer voor een gelijkmatige droging – zonder dat u de roosters hoeft te draaien
✓ Door de transparante deur kan de kamer tijdens het droogproces worden geobserveerd
✓ De meegeleverde kruimel tray voorkomt dat kleine producten door de roosters kunnen vallen tijdens het droogproces.

Tips! Ferfect resultaat met deze Hendi Voedseldroger

✓ Was al het voedsel goed voordat u het droogt, zodat het veilig en hygiënisch kan worden bewaard.
✓ Verwerk alleen niet-bedorven voedsel, eventuele vlekken moeten royaal worden verwijderd.
✓ De droogresultaten zijn gelijkmatiger als het voedsel in stukken van ongeveer dezelfde grootte wordt gesneden.
✓ Snijd het voedsel in dunnere plakken of stukken om de droogtijd te reduceren.
✓ Het voorbereide voedsel moet in een continu proces worden gedroogd. Onderbreek het droogproces niet.
✓ Kijk regelmatig door de transparante deur om de toestand van het voedsel te controleren (bijv. elk uur) en het proces te controleren.
✓ Noteer de droogtijd met het gewenste resultaat voor de toekomst.
✓ Voorbewerkt voedsel geeft de beste resultaten.
✓ Bewaar het voedsel op de juiste manier om kwaliteit en voedingsstoffen te behouden.
✓ Werk altijd volgens de HACCP richtlijnen om te voorkomen dat het voedsel besmet raakt met schadelijke bacteriën.

Over Hendi
HENDI is de leverancier van apparatuur, keukengereedschap, bestek, serveer- en buffetartikelen voor de horeca. Sinds de oprichting in 1934 is HENDI uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Griekenland, Italië en Hong Kong.

Tools for Chefs
De kernactiviteiten van HENDI zijn ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van een breed assortiment horecabenodigdheden en keukenapparatuur. Het merk staat voor een ruim assortiment, betaalbare kwaliteit, klantgerichte service, levering uit voorraad en kennis van de gebruiker.

Voor de Professional en Hobby-Chef
Het assortiment bestaat uit meer dan 4000 artikelen die zijn samengesteld voor de professionele horecamarkt. Ook de hobby-chef thuis kookt graag met Hendi. In de collectie treft u hier ook vele artikelen voor aan.

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2023