Webshop

Vita5 Nobel S Voedseldroger – Droogoven

€ 169 incl. btw

Etenswaren drogen met de Vita5 voedseldroger is gemakkelijk, efficiënt en geeft jou verschillende voordelen. Van snacks tot aan verschillende etenswaren, met de voedseldroger kun je fruit, groenten, vis, vlees, kruiden, bloemen en andere etenswaren drogen!

Zelf eten drogen is gezond én lekker, met de Vita5 voedseldroger kun je thuis direct beginnen! Door de sterke 400 Watt ventilator en het horizontale droogsysteem worden jouw etenswaren gelijkmatig gedroogd. Zo blijven de smaak, vitamines en de knapperigheid optimaal bewaard en hoef je de etenswaren niet om te draaien.

Bestel nu de Vita5 voedseldroger van volledig roestvrij staal voor efficiënt drogen van de etenswaren!

Een apparaat met veel ruimte, welke stil is en die zeer smakelijke resultaten levert. Het drogen van vlees, vis, appels, peren, paddenstoelen, tomaten en andere etenswaren gaat eenvoudig met deze voedseldroger.

De voedseldroger heeft een gebruiksvriendelijke touchscreen bediening voor de thermostaat en de timer. De roestvrijstalen voedseldroger heeft plek voor 6 droogrekken en beschikt over een zeer stille motor. De warmteverdeling wordt gelijkmatig verspreid over alle lagen en alle uitneembare onderdelen zijn vaatwasser bestendig. Ideaal voor droge snacks en andere etenswaren uit de oven, gezond én lekker!

De voordelen van deze voedseldroger

✅ Roestvrij staal = Gezond eten (komt niet in aanraking met plastic)
✅ Roestvrij staal = Eenvoudige reiniging
✅ LED-bedieningspaneel = Eenvoudig in gebruik
✅ 24-uur timer en automatische uitschakeling = Veilig in gebruik
✅ Temperatuur instelbaar van 30 tot 90°C = Grote droogcapaciteit
✅ 400 Watt vermogen = Efficiënt, energiebesparend en geluidsarm

Het drogen van etenswaren in een voedseldroger zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen behouden blijven in het voedsel of kruiden. Dit komt doordat de voedseldroger op lage temperaturen kan drogen.

Volledig roestvrij stalen voedseldroger

De voedseldroger bestaat volledig uit roestvrijstaal, zo ook de opvangbak. Het eten komt niet in contact met plastic wat ook resulteert in het behouden van de verfijnde smaken.

Eenvoudige bediening en reiniging

Met de Vita5 Nobel S voedseldroger kun je eenvoudig zelf fruit, groenten, kruiden, paddenstoelen, vis en vlees drogen. Het bedienen van het led-bedieningspaneel gaat eenvoudig en je kan met duidelijke instructies de voedseldroger instellen naar jouw eigen wensen en voorkeuren. Het reinigen van de droogoven gaat zeer eenvoudig doordat alle elementen gemaakt zijn uit roestvrijstaal.

Efficiënt droogsysteem

Efficiënt drogen van de producten door de krachtige 400W verwarmingselement. Ook beschikt de voedseldroger over een robuuste ventilator en een rvs-behuizing. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over alle etages wat bijdraagt aan een beter, gelijkmatiger droogresultaat. Ook schakelt de droger automatisch uit om oververhitting te voorkomen.

Intelligente temperatuurregeling 35 tot 90°C

De temperatuur die je kunt instellen van 35 tot 90°C (stappen van 5°C) geeft je de mogelijkheid om op een lage temperatuur de actieve enzymen in fruit en groenten te conserveren maar ook hoog genoeg om te voldoen aan de veiligheidsnormen voor het drogen van het vlees. De temperatuur en droogtijd kun je handmatig instellen en ook beschikt de voedseldroger over een 24-uurs timer (stappen van 30 minuten).

100% tevredenheid gegarandeerd!

Omdat wij jou kunnen verzekeren van goede kwaliteit bieden wij een garantie van 2 jaar lang! 100% tevredenheid gegarandeerd waarbij de standaard geldt, 30 dagen geld terug garantie.

Wat zit er in de verpakking?

  • Vita5 voedseldroger Nobel S, afmetingen: d36 x b30 x h35,5 cm
  • 6 x roestvrij stalen roosters, afmetingen: 28,5 x 20 cm
  • 1 x roestvrij stalen opvangbak
  • Gebruiksaanwijzing in het Nederlands
  • PDF met recepten & droogtijden
  • 2 jaar garantie
Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2024