Webshop

WMF KITCHENminis® - Droogoven - Voedseldroger - Snack To-Go

€ 115 incl. btw

Met de WMF KITCHENminis® Droogoven / Voedseldroger Snack To-Go kun je gedroogd fruit, gedroogde champignons, kruiden, groente chips, beef jerky en mueslirepen zelf maken in plaats van in de supermarkt te kopen. De extreem ruimte- en energiebesparende droogoven droogt alles wat op het rek of in de siliconen vorm geplaatst is - zelfs ‘s nachts als je dat wilt. Heerlijke snacks en mueslirepen zijn gecreëerd in 5 levels van virtuele stilte.

De oververhitting protectie en automatische uitschakeling zorgen voor extra veiligheid. De volgende ochtend neem je eenvoudig de kleine smakelijke snacks mee naar het werk of geef je ze aan je kinderen als snack. Ook wordt er een praktische to-go set meegeleverd met 2 opslagcontainers en een extra mueslirepen container. Voor outdoor is het erg handig om gedroogd fruit of groente mee te nemen. Als het warm is zijn broodjes niet lekker of fruit zonder schil ook niet. Nu kun je dus ook lekker chips van groenten meenemen en gedroogd fruit. Neemt ook minder ruimte in beslag.

Productvoordelen:
Heerlijk om groentechips in te bereiden zoals chips van rode bieten en zoete aardappel.
Zelf mueslirepen maken is ideaal omdat je deze glutenvrij of suikervrij kan maken, kortom helemaal naar eigen wens. Ook ideaal voor mensen met een notenallergie. Nu weet je zeker dat het niet in contact is gekomen met noten.
Mensen met honden kunnen bijv. vlees drogen. Ook makkelijker om mee te nemen als je een dagje met de hond weg bent.
De dikte van de stukken fruit en groenten staan beschreven in de meegeleverde gebruiksaanwijzing, dit is natuurlijk per ingrediënt verschillend.

Productkenmerken van de WMF KITCHENmini® Droogoven Snack To-Go:

●Eenvoudige voorbereiding van gezonde snacks thuis
●Ideaal voor drogen van fruit, groente, vlees, kruiden en champignons
●Behuizing gemaakt van hoge kwaliteit Cromargan® 18/10 roestvrij staal
●250 watt vermogen
●Compact en ruimtebesparend ontwerp
●Optimale droging door gelijke warmte distributie dankzij de elektronische luchtcirculatie
●Stil in gebruik
●Beveiligd tegen oververhitting en automatische uitschakeling
●Variabele temperatuurinstellingen van 30°C tot 70°C met automatische uitschakeling en akoestisch signaal (deze kan uitgeschakeld worden)
●Individueel programmeerbare timer: 0-24 uur
●LCD-scherm welke de resterende tijd weergeeft
●5 droogrekken gemaakt van Tritan en RVS - individueel uitbreidbaar met meer droogrekken.
●Inclusief: siliconen mal voor zelfgemaakte mueslirepen, 2 opbergboxen in verschillende maten, een mueslirepen to-go box en een receptenboek

De WMF KITCHENminis® serie van Cromargan® 18/10 roestvrij staal is ontwikkeld om aanzienlijke ruimtebesparing te realisteren, het gebruik van waardevolle hulpbronnen te verminderen en energie te besparen. De WMF KITCHENminis® kunnen zonder compromissen gebruikt worden naast de “grote” keukenmachines. Dankzij het kwaliteitsmateriaal WMF Cromargan® en het typische WMF design combineren de producten perfect met alle andere keukenapparatuur van de WMF keukenmini serie.

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2023