5 Voordelen van een natuur huisje huren

7 juni 2022
455
natuur huisje huren

Zoals jullie misschien wel weten is het Doepserleven avontuur voor ons begonnen in een huisje in het bos. Natuurlijk wisten we al dat we natuurliefhebbers waren, anders gingen we daar niet wonen. Maar door in het bos te leven is ons pad duidelijk geworden, daarom zijn we onderweg naar zelfvoorzienend. Nu we echter verhuisd zijn kunnen we met een nieuwe blik terugkijken op de tijd in het bos. Het is voor de meeste mensen niet mogelijk om in het bos te gaan wonen, en dat hoeft ook niet! Je kunt ook een natuur huisje huren. Zo kun je al deze voordelen ervaren!

In een natuur huisje vind je ongekende rust

We weten allemaal dat we tot rust komen als we een heerlijke wandeling maken in het bos. Een huisje in de natuur of in het bos is nog nét iets rustgevender. Je bent immers thuis, in je warme comfortabele natuur huisje.

Als je naar buiten kijkt zie je overal om je heen bomen, vogels en je ruikt de natuur in de lucht. Dit is het ultieme recept voor ongekende rust.

Je stemt je routine af op de natuur

Je bent in één minuut in het bos en dat betekent dat als het zonnetje door komt je gelijk naar buiten kunt. Of het nu is om een heerlijke wandeling te maken of de was op te hangen in de tuin tussen de vogeltjes. Je kunt leven met de natuur, als de dagen korter zijn dan betekent dat dat je lekker de kachel aan kunt steken en een stoofpot kunt koken. Is het een heerlijke zonnige dag? Dan ben je waarschijnlijk de hele dag het bos aan het verkennen.

Lees ook:  Gastblog OERvrouw Magazine

Door een weekendje een natuur huisje te huren kun je ervaren hoe het is om je dagen af te stemmen op de natuur, als je geen even helemaal geen verantwoordelijkheden hebt en kunt leven zoals ze dat vroeger deden.

natuur huisje huren

Je kunt ervaren of een off grid leven bij jou past

Als je met veel interesse naar onze blogs kijkt, maar je twijfelt of dit wel écht de levensstijl voor jou is dan kun je dit ontdekken door een natuurhuisje te huren. Bij natuurhuisje kunnen mensen zelf hun huisje aanbieden en dat zorgt ervoor dat ze een groot assortiment hebben aan natuurhuisjes. Ook off grid huisjes in de natuur zijn uiteraard beschikbaar. Doe ervaring op en kijk hoe het je bevalt!

Een natuur huisje is goed voor je gezondheid

In de natuur is de lucht schoner en het is bewezen dat de natuur een positief effect op onze gezondheid heeft. De mens heeft de natuur nodig en door je even terug te trekken in een huisje in de natuur, weg van alle dagelijkse drukte, kun je ervaren hoe gezond het is.

Je leeft in je eigen wereld met de dieren om je heen, dit heeft een geweldig effect op je geest.

Je draagt bij aan het behoud van de natuur

Door een huisje te huren bij natuurhuisje draag je bij aan het behoud van de natuur. Door een boeking te maken draag je namelijk bij aan lokale natuurprojecten.

Lees ook off grid wonen - Hoe kun je dat doen?

© Doepserleven - 2023