Webshop

AdroitOutdoor Zakmes – Jachtmes – Survival mes – Knife – 22CM – Nova X45

€ 19.99 incl. btw

 

Een stevig en scherp zakmes
Onze vlijmscherpe survival mes is gemaakt van 5Cr roestvrij staal. Dit zorgt voor hoge snijprestaties en een lange levensduur. Het lemmet is 8.9 cm lang wat zorgt voor een compact, maar groot genoeg snijgedeelte. Wanneer het mes volledig is uitgeklapt bevat het een lengte van 22.8 cm, zodat het fijn in de hand ligt. Het handvat is gemaakt van titanium. Dit waarborgt extreme robuustheid en duurzaamheid. Verder is het handvat gemaakt van Carbon-Fiber, wat een elegante uitstraling geeft.

 

Snel en makkelijk in gebruik
Onze Adroit Outdoor mes heb je in één snelle beweging uitgeklapt. Je drukt op een knop, en door de springassistent klapt jouw zakmes in een snelle, vloeiende beweging uit. Om het mes in te klappen kun je het survival mes ontgrendelen met een veiligheidspal.

 

Veiligheid op de eerste plek!
Om te voorkomen dat je jouw handen bezeert, zit er een vergrendeling op het survival mes wanneer deze uitgeklapt is. Ook is deze jachtmes voorzien van een gordelsnijder. Dit is een uitkomst in noodsituaties: jouw redder in nood!

 

Nog meer handige dingen
Naast de hoge kwaliteit van het mes en de veiligheidsinstellingen, heeft deze mes nog meer fijne voordelen. Zo is het materiaal van het handvat erg stevig en zorgt dit voor een goede grip. Ook kun je aan de onderkant een stalen punt vinden om steen of glas mee stuk te slaan.

Meer informatie over noodpakketten

Meer informatie over preppen

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2024