Webshop

Bo-Camp Camping Toilet – Deelbaar – Hoge zit 45 cm – 7 Liter

€ 19.5 incl. btw

Een super handig modern draagbaar toilet. Wordt gebruikt op de camping om niet ‘s nachts naar het wc gebouw te hoeven lopen. Daarnaast ook vaak thuis gebruikt door mensen die geen wc boven hebben of tijdens een verbouwing. Toiletvloeistof kan gebruikt worden maar is niet persé nodig. Het toilet heeft een uitneembare emmer die ’s ochtends geleegd kan worden.

 

Het toilet beschikt over een hoge zit. Hierdoor hoef je niet ver te bukken en bevordert dit het comfort. Dit hogere toilet beschikt over een losse en makkelijk uitneembare emmer, zodat deze gemakkelijk te legen is. Voorzien van een soft closure systeem voor het zacht dichtklappen van de deksel. Daarnaast is het draagbare toilet voorzien van een handgreep, een bril, een deksel en een rekje met hendel waar je de wc-rol aan kunt hangen en bijvoorbeeld een luchtverfrisser op kunt zetten. Het toilet bestaat uit twee losse delen die je uit elkaar kunt halen waardoor het compact op te bergen is en compacter mee te nemen.

 

Waarom kiezen voor dit Bo-Camp toilet:

  • Heeft een hoge zit van 45 cm om gemakkelijk te gaan zitten en opstaan.
  • Gemakkelijk te legen door de uitneembare emmer.
  • Deksel valt zacht dicht door soft closure systeem.
  • Voorzien van een handgreep, een bril, een deksel en een rekje met hendel waar je de wc-rol aan kunt hangen en iets op kunt zetten.
  • Zeer compact door de losse delen die uit elkaar kunnen.
  • Ideaal voor op de camping, in huis als 2e wc of voor tijdens een verbouwing.
Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2024