Webshop

Buck Hunting Knife Pro Lichtgewicht

€ 52.95 incl. btw

e Buck 110 is dé klassieker en het meest legendarische zakmes ooit van deze beroemde Amerikaanse firma. Deze speciale lichtgewicht uitvoering, met high quality nylon handgreep, is net zo sterk als zijn klassieke variant, maar een stuk lichter in gewicht en daardoor gemakkelijker mee te nemen tijdens alle outdoor activiteiten, op vakantie en in het vliegtuig natuurlijk. Dit innovatieve survivalmes wordt geleverd in een luxe, heavy duty beschermhoes. Op dit Buck mes geldt een levenslange garantie op fabrieksfouten!

Kleur: Zwart
Lengte lemmet: 9,5 cm
Lengte handgreep: 12,5 cm
Lengte totaal: 22 cm
Gewicht: 59 gram
Vergrendelsysteem: BackLock

Dit robuuste zakmes, ook wel de ‘110 Folding Hunter’ genoemd, heeft een zeer solide, vrijwel onverwoestbare constructie. Niet voor niets dat veel mensen bij een zakmes direct aan de Buck 110 denken. Dit zakmes is een van de eerste grootschalig geproduceerde zakmessen met een BackLock-vergrendeling en is het meest gekopieerde zakmes wereldwijd!

Buck
Vijftig jaar geleden wilde Buck een vouwmes ontwikkelen dat qua prestaties niet onder zou doen voor een toentertijd standaard klassiek mes dat uit één stuk staal bestaat. Met de 110 Folding Hunter is Buck hierin grotendeels in geslaagd. Deze supersterke Buck knife is inmiddels wereldberoemd en er zijn al tientallen miljoenen exemplaren verkocht de afgelopen jaren. De Buck 110 Folding Hunter is voorzien van een ‘Clip Point’ lemmet. Deze Clip Point maakt het mogelijk om een robuust mes toch van een heel fijne, scherpe punt te voorzien.

Extra specificities:
Lengte: 22 cm
Lengte gesloten: 12 cm
Lemmethoogte: 2 cm
Lemmetdikte: 3,5 mm
Lemmet: Clip Point
Staalsoort: 420HC
Hardheid: 58 HRC
Blokkering: BackLock
Inclusief Heavy Duty Hoes
Garantie: Levenslang

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2024