Webshop

ZONNEDOUCHE

€ 18.50 incl. btw

Camping douche zonnedouche 20L met temperatuur display

De campingdouche is geschikt voor alle plaatsen waar u geen toegang heeft tot water en elektriciteit. Geschikt voor bij het kamperen, excursies, fietstochte of, aan zee om het zoute water af te spoelen na het zwemmen.

De douchezak absorbeert het licht goed, zodat het water zeer snel opwarmt. Het achterpaneel is gemaakt van transparant plastic, waarmee u de toestand en de zuiverheid van het water kunt instellen.
Op de achterkant bevindt zich ook een thermometer, die de schaal van Celsius en Fahrenheit weergeeft. Dit maakt een constante controle van de watertemperatuur mogelijk.

Een ongevulde douche is licht en neemt weinig ruimte in beslag – en past bijvoorbeeld gemakkelijk in een rugzak. Hij weegt slechts 410 g! Vooral voor reizen met een rugzak waar elke 100 gram er op aankomt.

De douche kan aan elk uit stekend, stabiel element worden gehangen – bijv. aan een handvat, paal, pijp of zelfs een tak (opgemerkt zij dat een volledig gevulde waterdouche veel kan wegen – kies daarom de juiste plaats om deze op te hangen op basis van de hoeveelheid water die u wilt gebruiken).

TEMPERATUURINDICATOR – De douche heeft een watertemperatuurmeter op de schaal van Celsius en Fahrenheit. Zo kun je constant controleren of de temperatuur in de douche stijgt en of het zinvol is om deze al te gebruiken. Met de achterste, transparante wand kunt u de toestand en de zuiverheid van het water regelen.

 

LICHT – de set bevat een douche, pijp en zak voor eenvoudig opbergen. Eenmaal opgevouwen neemt hij zeer weinig ruimte in beslag.

 

SPECIFICATIE – Capaciteit: 20L Materiaal: PVC maximale belasting: 20kg Afmetingen (B / H): 46/50 cm Lengte van de slang: 40 cm Gewicht van de set: 0,4 kg.

 

PRAKTISCH – De douche heeft een dubbele zak, waarin u kleine dingen kunt bewaren die nodig zijn om te baden, zoals shampoo, gel. Er zijn klittenbandsluitingen aan de zijkanten.

 

SNEL – De zonnedouche bereikt een temperatuur van ongeveer 27 graden na slechts één uur, na ongeveer 40 minuten en na 3 uur – ongeveer 45 graden, de tijd voor het verwarmen van het water hangt af van de temperatuur van de lucht en de intensiteit van de zon. De maximale temperatuur is 53 graden.

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2023