Webshop

ECOWIZE COCONUT BOWLS (SET VAN 3)

€ 14.95 incl. btw

Het milieuvriendelijke alternatief voor plastic schaaltjes. Wij geven je vier redenen om te kiezen voor Ecowize:

✅ Zero Waste: De Ecowize Coconut Bowls set is een 100% natuurlijk product. De kokosnoot kommen zijn gemaakt van de schil van de kokosnoot. Na het winnen van de kokosmelk en het vruchtvlees voor het verwerken in voedingsproducten, worden de overgebleven harde schalen van de kokosnoot niet zomaar weggegooid, maar schoongemaakt en gepolijst tot prachtige, herbruikbare kommetjes.

✅ Duurzaam: Niet alleen de kokosnoot schalen, maar ook de lepels & vorken zijn gemaakt van gerecycleerde kokosnootschillen. Samen met de bamboe rietjes en de natuurlijke materialen in onze verpakking, is deze set 100 % plastic vrij, vegan en biologisch afbreekbaar. Het perfecte duurzame cadeau voor familie & vrienden, dat bijdraagt aan een plasticvrij leven!

Multi-functioneel & Stijlvol: Gebruik de kokosnoot kommen voor stukjes fruit, ontbijt, lunch, desserts of snacks. Zet de coconut bowls op tafel voor het serveren van bijgerechtjes en sauzen, als stijlvolle aanvulling op uw aardewerk of porseleinen servies. U kunt de kokosnoot schaaltjes zelfs gebruiken als decoratie in huis, bijvoorbeeld met steentjes of potpourri, of voor uw sieraden.

✅ Ecowize Belofte: Wij geloven in sociale verandering en milieuvriendelijke producten die u steeds opnieuw kunt gebruiken. Daarom staan we achter onze klanten en bieden we een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Op deze manier kunt u de Coconut Bowls kopen zonder zorgen!

Milieuvriendelijk en praktisch:

✔ 3 Kokosnoot kommen

✔ 3 Polished lepels

✔ 3 Polished vorken

✔ 8 Bamboe rietjes

✔ Gemakkelijk af te wassen

✔ 100% natuurlijke materialen

✔ Zero waste

✔ Het stijlvolle, duurcame cadeau voor milieubewuste familie of vrienden

Let op: De Ecowize Coconut Bowls, bestek en rietjes kunnen niet in de vaatwasser.

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2023