Webshop

BAMBOOZY WASBAAR MAANDVERBAND 9X VOOR COMPLETE CYCLUS

€ 44.95 incl. btw

Oplossing voor je gehele menstruatie cyclus met 9 stuks wasbaar maandverband. 3x Heavy, 3x Medium, 3x Light.

Na meer dan 9 maanden testen hebben wij de ultieme wasbaar maandverband ontwikkeld. Bamboozy Herbruikbaar maandverband biedt een complete oplossing voor je hele menstruatiecyclus. Zo hebben we maandverband voor de zwaardere dagen, lichtere dagen, en wasbaar maandverband voor buiten je menstruatiecyclus.

Waarom Bamboozy wasbaar maandverband?
✔ Bamboevezels voor een super zachte en anti-bacterieel maandverband
✔ Beperkt nare geurtjes
✔ Low profile knoppen, zodat jij de knopjes niet voelt zitten
✔ Ontworpen om het schuiven te verminderen
✔ Niet irriterende stof
✔ Inclusief waterdicht tasje met 2 compartimenten
✔ Geschikt voor de gevoelige huid

Wij hebben gekozen om geen bamboe houtskool materiaal te gebruiken zoals velen andere wasbare maandverbanden op de markt. Bamboe houtskool beperkt minder goed nare geurtjes, wast minder goed schoon, en voelt voor een deel van onze testgroep onaangenaam aan op de huid. Katoen heeft nog meer last van geurtjes, is zweterig, en kan stroef voelen op de huid.

Onze superzachte stof gemaakt van bamboe en polyester geeft de juiste stevigheid, anti-bacteriële werking, en voelt super zacht aan. Zo voel je je wasbaar maandverband (bijna) niet zitten. De micro-lusjes vergroten de zachtheid en verminderd dat het maandverband gaat schuiven.

Onze speciefieke vorm hebben we gekozen om het absorbtieoppervlak te vergroten en het schuiven tegen te gaan.

Absorbtievermogen
Onze wasbaar maandverband bestaat uit 4 lagen. De middenlaag bestaat altijd uit microfiber. Microfiber heeft namelijk een uitstekend absorbtievermogen. De heavy maandverband is uitgevoerd met dubbelaags microfiber, voor je zwaarste menstruatiedagen.

Sommige wasbaar maandverband gebruiken dubbele katoenen binnenlagen. Hierdoor zijn ze wat dunner maar zijn qua absorbtievermogen niet te vergelijken. Omdat wij het belangrijk vinden dat je niet doorlekt en de kans hierop zoveel mogelijk verminderen, hebben alle varianten een microfiber binnenlaag.

Waterbestendige laag
De 3e laag bestaat uit aan waterproof laag zodat je niet doorlekt. Niet ieder wasbaar maandverband heeft een even goede waterresistentie! Dit kan je testen door water op de buitenkant te laten druppelen. Trekt het in, dan is de waterbestendige laag van lage kwaliteit. Blijven ze achter als druppels, dan heb je een kwalitatieve waterbestendige laag. Bamboozy wasbaar maandverband heeft altijd de hoogste kwaliteit waterbestendigheid. De 4e laag is glad, vlekvrij en neutraal van kleur.

Geen irritatie
De type knopen die we hebben gekozen zijn low profile. Zo voel je ze niet tot nauwelijks zitten en vermindert dit de druk tegen je huid. Omdat ons maanverband een hoog absortievermogen heeft, hebben we de knophoogte toch laag kunnen houden.

Complete oplossing duurzaam menstrueren
Combineer je herbruikbare maandverband met een Bamboozy menstruatiecup en menstruatie ondergoed voor een complete zorgeloze menstruatie zoals jij het wilt en voelt!

Hoe maakt dit product minder impact op het milieu?
✔ Verpakking is 100% afbreekbaar
✔ De verpakking gebruikt alleen zwarte inkt
✔ Minder afval door geen gebruik meer van maandverband
✔ Zoveel mogelijk CO2 neutraal, plasticvrij transport, en bedrijfsvoering
✔ We hebben al meer dan 750 bomen geplant!

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2023