Webshop

TBRANDS ® NOODRADIO – OPWINDBARE RADIO

€ 51.95 incl. btw

Een Solar Radio, Waterbestendige radioPowerbankZaklamp en ga zo maar door! Wanneer jij opzoek bent naar een alles-in-1 draagbare radio met hoge kwaliteit is dit het perfecte product voor jou! Of je nu op je werk bent, jezelf in de wildernis bevindt of gewoon aan het ontspannen bent aan huis… De Tbrands Solar radio komt overal van pas! Met de aanwezigheid van onder andere een powerbank, zaklamp en dynamo kom je nooit voor verrassingen te staan!

AM/FM
De alles-in-1 draagbare radio voorziet in het ontvangen van zowel AM als FM frequenties. Ondanks het praktische formaat van de radio wordt er een indrukwekkend geluid geproduceerd door de 10 Watt speaker. De AM radio range loopt van 522 tot 1710kHz. De FM radio range loopt van 87.5 tot 108MHz.

Powerbank/Opladen
De radio functioneert ook als powerbank door middel van een USB 2.0. Is je telefoon leeg of heb je snel extra batterij nodig, sluit dan het desbetreffende toestel aan op de radio! Met een oplaadvermogen van 4000mAh is je elektronische toestel zo weer opgeladen. De batterij van de radio gaat tot wel 48 uur mee maar is je radio toch leeg of zit deze tegen uitvallen aan, maak dan direct gebruik van de ‘solar-charger’ of geef een slinger aan de zwengel van de handmatige dynamo oplader!

Verlichting
Ook een gebrek aan licht kan voor problemen zorgen. Op de Tbrands draagbare Radio zit daarom een zaklamp en een uitklapbaar leeslampje. Dit maakt het gebruik van losse verlichtingselementen onnodig!

Noodsituaties
Bevind jij jezelf wel eens in spannende situaties waarbij het gevaar op de loer ligt? Dan zitten er nog meer handige functies op onze radio die je kunnen helpen! Een SOS knop die een alarm af laat gaan wanneer je hulp hard nodig hebt.

IPX3
De IPX3 codering geeft aan dat de radio beschermd is tegen waterstralen. Je kan deze dus gewoon meenemen tijdens een wandeltocht of tijdens een leuke fietsrit!

Meer informatie over noodpakketten

Meer informatie over preppen

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2024