Webshop

Vita5 PRO 7 Voedseldroger – Droogoven - RVS – 24-Uurs Timer – Led-bedieningspaneel – Dehydrator – 7 Laags

€ 179.95 incl. btw

Etenswaren drogen met de Vita5 PRO 7 roestvrij stalen voedseldroger is gemakkelijk, efficiënt en geeft jou verschillende voordelen. Van snack tot aan verschillende etenswaren, met de voedseldroger kun jij fruit, groenten, vis, vlees, kruiden, bloemen en andere etenswaren drogen! Met de 7 droogrekken heb jij voldoende ruimte die ook nog eens vaatwasser bestendig zijn. Het led-bedieningspaneel met touchscreen is eenvoudig in gebruik.

Voordelen van de Vita5 PRO voedseldroger

  • Roestvrijstaal
  • Complete set
  • Led-bedieningspaneel
  • 24-Uurs timer
  • Zeer veel ruimte
  • Vaatwasser bestendig
  • 7 droogrekken
  • 3 jaar garantie

1000 Watt

Zelf de etenswaren drogen is gezond én lekker, met de Vita5 PRO 7 voedseldroger kun jij thuis direct beginnen! Door de sterke 1000 Watt ventilator en het droogsysteem worden de etenswaren gelijkmatig gedroogd. Zo blijven de smaak, vitamines en de knapperigheid optimaal bewaard en hoef jij de etenswaren niet om te draaien.

Led-bedieningspaneel

De voedseldroger heeft een gebruiksvriendelijke touchscreen bediening voor de thermostaat en de timer. De roestvrijstalen voedseldroger heeft plek voor 7 droogrekken en beschikt over een zeer stille motor.

Volledig RVS en eenvoudig schoon te maken

De Vita5 PRO 7 is een complete roestvrijstalen droogoven. Het voedsel komt niet in contact met plastic. Alle verwijderbare roestvrijstalen delen van deze voedseldrogers zijn vaatwasmachinebestendig en daarom altijd hygiënisch schoon.

Groot temperatuurbereik én 24 uurs timer

Digitale temperatuurregeling voor uitdroging tussen 35 tot 75 ° C. Dit temperatuurbereik is laag genoeg om actieve enzymen in fruit en groenten te behouden, en is ook hoog genoeg om te voldoen aan de veiligheidsnormen voor het drogen van vlees en vis. Timer (timer) tot 24 uur.

Het Vita5 horizontale dehydratatiesysteem Zorgt voor gelijkmatig drogen voor meer smaak, vitamines en knapperigheid in de gedroogde voedingsmiddelen. Met automatische uitschakeling aan het einde van het programma tegen oververhitting.

Professioneel dehydratatiesysteem voor grote hoeveelheden
Dankzij de ventilator van 1000 watt en het horizontale dehydratatiesysteem van de Vita5 PRO 7 droogoven worden de producten gelijkmatig gedroogd. De transparante glazen deur geeft op elk moment inzicht in het droogproces.


Wat zit er in de doos? - Vita5 PRO 7 droogoven
- 7 roestvrijstalen roosters
- 1x fijnmazige mat (BPA-vrij)
- 1x opvangbak (BPA vrij)
- Gebruiksaanwijzing

Bespaar tijd en energie, bestel nu de Vita5 PRO 7 voedseldroger van volledig roestvrij staal voor het efficiënt drogen van etenswaren!

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2024