Genezen door geluid - Alles over 528Hz & 432Hz

19 februari 2023
724
528Hz 432Hz Genezen door geluid

In onze wereld bestaan alles uit frequenties of resonanties. Zoals elk levend en niet-levend wezen op de planeet, zijn ook wij mensen een uniek patroon van frequenties. Onze cellen vibreren op verschillende frequenties, wat onze eigen "specifieke melodie" creëert. In een gezond lichaam is deze frequentie in harmonie, maar bij een ongezond lichaam zijn de frequenties niet in harmonie. In deze blog leggen we uit hoe je kunt genezen door geluid en vertellen we je alles over 528Hz & 432Hz!

Alles bestaat uit frequenties/vibraties/resonanties


Alles in onze wereld bestaat uit frequenties of resonanties. Zoals elk levend en niet-levend wezen op de planeet zijn we ook mensen een uniek patroon van frequenties. Onze cellen vibreren op verschillende frequenties, wat onze eigen "specifieke melodie" creëert.

Elke cel in ons lichaam heeft een frequentie. In een gezond lichaam is deze frequentie in harmonie. Bij een ongezond lichaam zijn de frequenties niet in harmonie. Er zijn echter verschillende manieren om dit weer in balans te brengen.

In onze blog over de Multi-wave occilator bespreken we een ultieme manier om deze frequenties weer in balans te brengen. In deze blog lees je hoe mijn moeder met ALS na een maand gebruik te hebben gemaakt van onder andere de multi-wave ineens weer op reis kan.

528

Gezond worden doormiddel van gezonde frequenties, geluidstherapie

Het is belangrijk om te weten dat er veel helende frequenties zijn, naast de schadelijke stralingen die we vaak horen. Gezond worden doormiddel van helende geluiden is een therapeutische techniek die gebruik maakt van specifieke frequenties om verschillende delen van het lichaam aan te spreken.

Lees ook:  Alles over Shilajit (fulvinezuur) + 6 gezondheidsvoordelen & gevaren

Elke frequentie wordt gedacht om een andere uitwerking te hebben op het lichaam en kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen te behandelen.

Bijvoorbeeld, lage frequenties zijn gunstig voor pijnverlichting, terwijl hoge frequenties nuttig zijn voor angst en depressie. Er is ook enig bewijs dat specifieke frequenties kunnen helpen bij het verbeteren van cognitieve functie en geheugen.

Frequentie genezen heeft vele potentiële voordelen en een groeiend aantal wetenschappelijke bewijzen ondersteunt zijn gebruik.

Sommige van de meest bekende voordelen van frequentie genezen zijn: het verminderen van stress en angst, het verbeteren van slaapkwaliteit, het verlichten van pijn, het verbeteren van cognitieve functie en geheugen, en het verhogen van welzijn en ontspanning.

Genezen door geluid?

Hoe geluid geneest wordt bepaald door bepaalde geluidsfrequenties die worden gebruikt in de behandeling en de trillingen die worden gebruikt. Op celniveau, activeert het helingsproces van geluiden genetische processen.

Gezonde vibraties/frequentie

Hier zijn twee geweldige helende en gezonde frequenties om helemaal tot rust te komen.

528 Hz, de gouden frequentie

Een van deze helende frequenties is de 528 Hz frequentie, ook wel bekend als de "gouden frequentie".

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat deze frequentie een aantal voordelen heeft, zowel emotioneel als fysiek. Het kan stress en angst verminderen, helpen bij het genezen van wonden, concentratie en focus verbeteren, en zelfs beter slaapkwaliteit bevorderen.

Er zijn zelfs rapporten van mensen die deze frequentie gebruiken voor spirituele groei en spirituele genezing.

De 528 Hz frequentie wordt gezegd dat het dezelfde frequentie is die in het verleden is gebruikt door oude genezers, yogi's en mystici in verschillende culturen. Het wordt gezegd dat deze frequentie resonantie heeft met een specifieke energiecentrum van het lichaam, genaamd de "derde oog" of Ajna chakra, gelegen tussen de wenkbrauwen.

Lees ook:  De gezondheidsvoordelen en risico’s van smeerwortel

432 Hz

432 Hz muziek heeft vele helende voordelen voor ons lichaam en geest. Het is afgestemd op de natuurlijke harmonische intonatie van onze omgeving, waardoor we ons rustig en welbevinden voelen wanneer we naar deze muziek luisteren. Door de toon te verlagen met slechts 8 Hz, kan het lichaam en geest kalmeren, wat ons flexibeler, creatiever, vreedzamer en spontaner maakt. Het helpt ook bij het loslaten van negatieve energie en kan ons gemakkelijk in een prachtige staat van rust brengen waar ontspanning vanzelfsprekend is.

Muziek dat is afgestemd op 432 Hz is zachter en rustiger, met meer helderheid en is het gemakkelijker voor de oren.

Meditatie muziek afgestemd op 432 Hz is rustgevend voor het lichaam en geest en is ook harmonischer dan 440 Hz. Veel onderzoeken hebben ook aangetoond dat mensen zich kalmer, gelukkiger en meer ontspannen voelen wanneer ze naar 432 Hz luisteren. Muziek die is afgestemd op 432 Hz is vriendelijker voor de oren en verbindt ons met de universele harmonie en genereert positieve effecten op geest en lichaam.

Lees ook Reishi: Een antieke medicinale paddenstoel voor veel gezondheidsvoordelen

website van het jaar duurzaam 2023
© Doepserleven - 2023