Webshop

LOCK&LOCK ECO VERSHOUDBAKJES – SET VAN 2 STUKS

€ 18.50 incl. btw

ock&Lock ECO Vershoudbakjes | Bewaardozen voedsel | Lunchbox – Set van 2 stuks – Duurzaam – Zero waste – 100% gerecycled plastic – 1 + 1,4 liter

Duurzame LOCK&LOCK ECO vershoudbakjes in een 2-delige set. De ECO vershoudbakjes zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Zoek je een oplossing voor het bewaren van restjes eten? Bewaar het in deze vershoudbakjes en gebruik het voor een andere keer. Of neem de bakjes mee met boodschappen doen, stapel ze op in de tas en stop ze thuis direct in de (koel)kast of vriezer. Ook te gebruiken als lunchbox waardoor je soep, brood, yoghurt etc. zonder problemen overal mee naar toe kan nemen!

LOCK&LOCK ECO vershoudbakjes

Vertrouwde kwaliteit, in een groen jasje! De ECO vershoudbakjes zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Van o.a. restanten en plastic productieafval maakt LOCK&LOCK duurzame vershoudbakjes die een leven lang meegaan. Zo gebruiken we onze restjes voor jouw restjes, voorkomen we voedselverspilling en dragen we samen een steentje bij aan een beter milieu!

Uniek in kleur, groen van aard

Door de mix van verschillende kleuren afval en restanten is elke vershouddoos (en deksel) uniek in kleur. Zo ontstaat een gevarieerde collectie. In de basis zijn ze echter allemaal ‘groen’ dankzij de duurzame grondstoffen. De kleuren kunnen dus afwijken van de getoonde afbeeldingen. Laat je verrassen!

Vertrouwde kwaliteit

De ECO vershoudbakjes hebben dezelfde betrouwbare kwaliteit als alle andere producten van LOCK&LOCK. De vershoudbakjes zijn BPA-vrij, geschikt voor magnetron, vaatwasser en diepvries, gemakkelijk in gebruik en 100% lucht- en waterdicht dankzij de vierzijdige sluiting. Kortom, de kwaliteit en kenmerken die we van LOCK&LOCK gewend zijn maar dan in een groen jasje!

Voordelen LOCK&LOCK ECO vershoudbakjes

✅ 100% lucht- en waterdicht
Het vierzijdige sluitingsmechanisme in combinatie met de holle siliconenafdichting zorgt ervoor dat de vershoudbakjes 100% lucht- en waterdicht zijn. (Vloeibare) producten kunnen lekvrij bewaard en vervoerd worden én blijven dagen langer vers.

✅ Duurzaam
Van o.a. restanten en plastic productieafval maakt LOCK&LOCK duurzame vershoudbakjes die een leven lang meegaan. Zo gebruiken we onze restjes voor jouw restjes, voorkomen we voedselverspilling en dragen we samen een steentje bij aan een beter milieu!

✅ Houdt dagen langer vers
De vershoudbakjes van LOCK&LOCK houden producten veel langer goed. De bakjes nemen bovendien geen luchtjes aan, zodat bijv. vis en kaas zonder bezwaar kunnen worden bewaard.

✅ Gemakkelijk openen en sluiten
De vierzijdige sluiting is krachtig en zal niet vanzelf opengaan. Echter, met één hand zijn de sluitingen achtereenvolgens gemakkelijk en zonder krachtinspanning te openen en sluiten. Ook kinderen of mensen met beperkte kracht in de handen kunnen de vershoudbakjes gemakkelijk gebruiken.

✅ Geschikt voor magnetron, vriezer en vaatwasser
De vershoudbakjes zijn veilig te gebruiken in de diepvries (tot -20°C), magnetron (tot 120°C en deksel eraf) en vaatwasser (bovenste rek).

✅ BPA-vrij
De vershoudbakjes zijn gemaakt van Polypropyleen, een veilig materiaal voor de gezondheid en vrij van BPA.

Over LOCK&LOCK

LOCK&LOCK staat voor gemak, slim bewaren en minder verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van je dagelijkse leftovers? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor iedereen een LOCK&LOCK oplossing! Van vershoudbakjes tot ovenschalen met deksel en van thermosflessen tot schoolbekers; LOCK&LOCK heeft een compleet assortiment duurzame producten voor het bewaren, meenemen en organiseren van eten en drinken.

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2023