Webshop

THE GOOD DUURZAME BADKAMER SET

€ 12.96 incl. btw

Hét perfecte cadeau voor Moederdag!

Jij wilt het liefste elke dag je gezicht reinigen van vuil en make-up. Je weet dat dat belangrijk is om huidveroudering te vertragen. Maar soms vraag je je wel af of het nodig is om zo veel wattenschijfjes weg te gooien in je badkamerprullenbakje.

Wil jij een schone huid én een schonere wereld? Dat kan met de duurzame badkamerset van The Good.

Met de duurzame badkamerset van The Good:

  • Kun je dagelijks je gezicht reinigen van vuil en make-up
  • poets jij jouw tanden schoon
  • maak jij je oren schoon en werk je je make-up bij
  • gebruik je tot wel 95% minder plastic en wegwerpartikelen
  • houd je geld over in je portemonnee
  • maak je Moeder Aarde blij ?

Wasbare wattenschijfjes van bamboe en katoen
Onze duurzame, wasbare wattenschijfjes zijn hét alternatief voor wegwerp wattenschijfjes. Door de antibacteriële eigenschappen van bamboe, is het wattenschijfje geschikt voor elke huidtype. In de set zitten twee kleuren schijfjes.
De zwarte variant is ideaal om oogmake-up te verwijderen. Met de witte reinig je je gezicht en zie je precies hoeveel vuil er vanaf komt. Met het meegeleverde waszakje, gooi je de schijfjes vervolgens in de wasmachine op 40-60 graden. Kind kan de was doen. De 10 schijfjes hebben 3 lagen, gemaakt van bamboe en katoen en hebben een doorsnede van 8 cm.

Bamboe tandenborstel
Perfect schone tanden dankzij onze duurzame bamboe tandenborstel met zachte borstelharen. Het handvat van bamboe is biologisch afbreekbaar en de haren zijn BPA vrij. Door te poetsen met deze tandenborstel, bespaar je Moeder Aarde tot wel 95% plastic.

Wattenstaafjes met pockethouder
De wattenstaafjes kun je gebruiken om je oren schoon te maken en je make-up bij te werken. Na gebruik was je ze met water en zeep en stop je ze terug in de pockethouder. Reguliere wattenstaafjes zijn één van de grootste boosdoeners bij/in de vervuiling van de aarde. Met deze wasbare wattenstaafjes draag je bij aan het verminderen van de vervuiling van de aarde.

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2024