3x Jezelf beschermen tegen schadelijke stralingen

5 maart 2023
464
schadelijke frequentie stralingen

Er zijn goede frequenties om ons heen die ons helpen gezond te blijven, maar er zijn ook slechte frequenties zoals wifi-straling, 5G, bekabeling en andere stralingen die in de lucht hangen. Deze frequenties kunnen slecht zijn voor onze gezondheid omdat het op een bepaalde manier werkt en we hebben met eigen ogen gezien hoe schadelijk het kan zijn. In deze blog gaan we het hebben over manieren om jezelf te beschermen tegen schadelijke stralingen.

De frequentie van wifi en 5G kan onze gezondheid beïnvloeden. Hoewel er nog onzekerheid bestaat over de precieze gevolgen, is het wel duidelijk dat te veel blootstelling aan deze straling ons lichaam kan beschadigen. Dit komt omdat de frequentie van wifi en 5G in dezelfde categorie valt als radiofrequenties (RF), die energie afgeven die kan leiden tot verwarming van weefsels in ons lichaam. Dit wordt ook wel thermische effecten genoemd.

De effecten van radio frequentie straling

Als we blootgesteld worden aan hoge niveaus van RF-straling, kan dit leiden tot beschadiging van ons lichaam. Dit komt omdat ons lichaam de hitte die ontstaat niet snel genoeg kan afvoeren. De ogen en testikels zijn bijzonder kwetsbaar voor RF-straling, omdat er weinig bloed stroomt om de hitte af te voeren.

Op lagere niveaus van RF-straling is het echter moeilijker om de gevolgen voor onze gezondheid te bepalen. Er zijn wel studies gedaan naar de effecten van blootstelling aan lage niveaus van RF-straling, maar de resultaten zijn vaak onduidelijk en onbetrouwbaar. Hierdoor is het moeilijk om te bepalen of deze straling echt schadelijk is voor onze gezondheid.

Lees ook:  DIY - zelf zeep maken - in 11 simpele stappen + filmpje!

Er is ook onderzoek gedaan naar de mogelijke link tussen RF-straling en kanker, maar de resultaten zijn nog niet overtuigend. Sommige studies suggereren dat er wel een verband is, maar deze resultaten zijn vaak niet bevestigd door andere onderzoeken.

Let op te hoge blootstelling aan RF-straling in werkomgeving

In de werkomgeving kan het voorkomen dat mensen blootgesteld worden aan niveaus van RF-straling die boven de aanbevolen limieten liggen. In dat geval is het belangrijk om maatregelen te treffen om de blootstelling aan de straling te beperken.

Mijn moeder is ziek geworden nadat ze als technician begon te werken in een ruimte vol met computers, servers en kabels. Door de zware metalen in haar lichaam is het vergiftigingsproces versneld. Dit is uiteraard speculatie, echter is zij door de maatregelen die we hebben getroffen om deze gevaren te neutraliseren gestabiliseerd. 

3 Manieren om jezelf tegen schadelijke straling te beschermen

Er zijn een paar gemakkelijke manieren om jezelf te beschermen tegen schadelijke frequenties, zoals wifi-straling.

shungiet straling bescherming

Shungiet, de bescherming tegen straling

Een van die manieren is door een bol van Shungiet te gebruiken. Dit is een speciale steen die helpt om de negatieve effecten van geografische straling te verminderen. Dit kan helpen om je gezondheid te verbeteren en te voorkomen dat je ziek wordt.

Je kunt een Shungiet bol gebruiken door hem op verschillende plaatsen in je huis of kantoor te zetten. Dit kan bijvoorbeeld naast je bed, bureau of bij andere apparaten zijn. Het is belangrijk om de bol op dezelfde hoogte als jij te zetten en op een afstand die afhangt van de grootte van de bol.

Lees ook:  Reishi: Een antieke medicinale paddenstoel voor veel gezondheidsvoordelen

De Shungiet bol kan ook helpen om de ruimte te beschermen tegen de elektromagnetische frequentie van televisies, computers, magnetrons, koelkasten en andere elektrische apparaten. Daarnaast kan het ook negatieve energie van sieraden, munten en andere kleine objecten opnemen.

Het is ook belangrijk om de bol elke 2-3 weken een uur in de frisse lucht te zetten om hem te reinigen en de beschermende eigenschappen te herstellen. Zo zal het helpen bij het verminderen van nervositeit, frustratie en het verhogen van efficiëntie, bij concentratie, verbetering van de algemene gezondheid en bij het herstel van zieken.

Naast shungiet bollen zijn er ook handige

marvalous safe card bescherming tegen schadelijke stralingen

De Marvelous Health EMF safe card

De Marvalous Health EMF Safe Card is een product dat bescherming biedt tegen de straling van elektromagnetische velden (EMF) die afkomstig zijn van bronnen zoals 3G/4G/5G-netwerken, WiFi, Bluetooth, laptops en PCs. In plaats van straling te blokkeren, zet de EMF Safe Card de straling om in de juiste harmonische frequenties van het lichaamseigen bio-energetisch veld. Dit helpt de natuurlijke bescherming van het lichaam te herstellen en ondersteunt de cellen en biochemische processen in het lichaam om optimaal te functioneren.

De EMF Safe Card werkt door de watercluster structuren in het lichaam weer in balans te brengen, waardoor het lichaam weer in staat is om zichzelf te beschermen tegen EMF-straling. Het product maakt gebruik van gepatenteerde HQR-technologie om een harmonisch elektromagnetisch veld te creëren dat specifiek is afgestemd op de structuur van water in het lichaam. Hierdoor worden de negatieve effecten van schadelijke straling ongedaan gemaakt en voelt men zich beter. Het product is gemaakt van natuurlijke materialen en is veilig voor gebruik.

Lees ook:  Luchtvochtigheid in huis
anti schadelijke stralingssticker

Quantum Shield

De Quantum Shield anti-stralingssticker is ontworpen om electromagnetische straling te neutraliseren en zo jouw gezondheid te beschermen. De sticker combineert meerdere lagen en biedt bescherming tegen elektrosmog en diverse soorten schadelijke straling, zoals 5G en WiFi. De sticker is eenvoudig te plakken op smartphones, tablets en laptops en biedt optimale bescherming. De sticker is opgebouwd uit 3 lagen: een negatief geladen ionenlaag, een beschermende metallic folie en een kleeflaag. De grootverpakking bevat genoeg stickers voor al jouw devices.

Al deze producten zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen een grote impact hebben op de gezondheid en het welzijn van het lichaam. Door gebruik te maken van deze producten, kun je jezelf beschermen tegen de schadelijke effecten van straling en je gezondheid verbeteren.

Lees ook: gevaren van magnetron

website van het jaar duurzaam 2023
© Doepserleven - 2023