Webshop

BAKING SODA – NATRIUMBICARBONAAT – 2 KG – ZUIVERINGSZOUT

€ 15.95 incl. btw

Zuiveringszout, natriumbicarbonaat. Een alleskunner voor in en om het huis en voor de uiterlijke verzorging.

Hieronder hebben we 5 tips voor het gebruik van baking soda.

1. Schoonmaken
Met baking soda kun je alles schoonmaken, maar het is vooral een goede, natuurlijke en milieubewuste vervanger voor schoonmaakazijn. Je kunt tegels, wasbak, toilet en douche ermee schoonmaken, vieze plekken op de vloer wegpoetsen, koffie- en theeaanslag verwijderen en vieze geurtjes uit de snijplank halen. Zo zijn chemische schoonmaakmiddelen verleden tijd!

2. Shampoo
Als je een eetlepel baking soda met water mengt, kun je dit goedje als shampoo gebruiken. Laat het even intrekken en spoel het uit onder een warme kraan. Super goedkoop en milieuvriendelijk!

3. Bloemen
Van een mooie bos bloemen op tafel wordt iedereen vrolijk. Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Een kleine theelepel baking soda kan je bos bloemen een echte boost geven waardoor ze veel langer mooi blijven!

4. Kleding wassen
Je witte was kun je heel goed schoonmaken met baking soda. Voeg een paar eetlepels toe aan je wasmiddel en je witte truien, shirts en overhemden zullen weer bijna net zo wit zijn als toen je ze kocht.

5. Luchtverfrisser
Vervelende geurtjes kun je laten verdwijnen door een geurzakje met baking soda te vullen en in je kast te leggen. Ook kun je een bakje water met baking soda neerzetten. Strooi ook eens wat baking soda in je prullenbak of vuilcontainer en de vieze luchtjes verdwijnen! Wil je het als een spray gebruiken? Meng dan het sap van een halve citroen, 1 eetlepel baking soda en twee kopjes heet water met elkaar en laat het afkoelen. Giet het vervolgens in een plantenspuit en sprayen maar!

Kortom, baking soda is een echte alleskunner in en om het huis. Haal dus vooral een groot pak in huis want je bent er zo doorheen!

Lees ook ons artikel De magische werking van baking soda

Bestel product

Gerelateerde producten

© Doepserleven - 2023