Bio-resonantie therapie, onze hoop

11 februari 2023
394
wat is bioresonantie therapie

Toen mijn moeder de diagnose ALS kreeg, was ik geschokt en hulpeloos. We probeerden alles wat er maar te proberen viel, van reguliere geneeskunde tot alternatieve behandelmethoden. Het was tijdens een van onze zoektochten dat we tegen bio-resonantie therapie aanliepen. Bij de eerste sessie werd al snel duidelijk dat mijn moeder nog amalgaam vullingen had, wat een belangrijke oorzaak bleek te zijn van haar gezondheidsproblemen. Dankzij bioresonantie therapie konden we eindelijk een stap in de juiste richting zetten en geeft het ons hoop voor de toekomst.

Lees ook Mijn moeders strijd tegen ALS (met alternatieve geneeskunde)

Wat is bio-resonantie therapie?

Bio-resonantie therapie is een alternatieve behandelmethode die gebruik maakt van elektromagnetische golven om gezondheidsproblemen te diagnosticeren en te behandelen.

Het is gebaseerd op de theorie dat zieke cellen of organen afwijkende elektromagnetische golven uitzenden door DNA-schade. De detectie van deze golven worden gebruikt om ziekten te diagnosticeren, terwijl het veranderen van deze golven terug naar hun normale frequentie de ziekte behandeld.

bio-resonantie therapie

Hoe werkt bio-resonantie therapie?

De manier waarop bioresonantie therapie werkt is door het gebruik van elektroden die op de huid worden geplaatst en die verbonden zijn met een machine die de energiegolven van het lichaam "leest".

Deze golven worden gemeten en geanalyseerd door de machine om de diagnose te stellen. Vervolgens kan de machine de energie frequenties beïnvloeden, waardoor de cellen van het lichaam weer kunnen trillen op hun "natuurlijke frequentie", die zou helpen bij het verbeteren van de conditie.

Waar kan bio-resonantie therapie voor worden gebruikt?

Bio-resonantie therapie wordt vaak beschouwd als een alternatieve behandelmethode en kan voor een breed scala aan gezondheidsproblemen worden gebruikt. Zo wordt het vaak gebruikt voor:

  • Allergieën, zoals hooikoorts en huidproblemen zoals eczeem en psoriasis
  • Auto-immuunziekten, zoals reumatoïde artritis en multiple sclerose
  • Chronische pijn, zoals fibromyalgie
  • Gewichtsproblemen en obesitas
  • Stress en burn-out
  • Hormonale problemen, zoals PCOS en PMS
  • Slaapproblemen
  • Hart- en vaatziekten
  • Kanker
Lees ook:  3x Jezelf beschermen tegen schadelijke stralingen

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat bioresonantie therapie ook kan worden gebruikt als je gezond bent, aangezien het kan meten waar je tekorten, gebreken of zelfs allergiëen hebt. Dit kan helpen bij het voorkomen van gezondheidsproblemen voordat ze zich voordoen.

wat is bio-resonantie therapie

Werkt bio-resonantie therapie echt?

Eerlijk gezegd, is er weinig wetenschappelijk bewijs dat bio-resonantie therapie echt werkt. Er zijn enkele kleine studies die positieve resultaten hebben laten zien, zoals een studie waarin bioresonantie werd gebruikt voor het stoppen met roken, waarbij een groter percentage mensen in de bio-resonantie groep na een week stopte met roken in vergelijking met de placebogroep. Maar deze studies zijn vaak beperkt in grootte en methodologie, dus de resultaten moeten met een korrel zout genomen worden.

Onze ervaring met bio-resonantie therapie

We zijn bij bio-resonantie therapie terecht gekomen onder het mom van “baat het niet, dan schaadt het niet”. Op dit moment gaan niet alleen mijn moeder met ALS maar ook andere familieleden, waaronder mijn neefjes (5&7) naar de bioresonantie therapeut.

Tot nu toe heeft bio-resonantie ons erg goed geholpen. Doordat alles gemeten kan worden kun je er precies achter komen hoeveel en welke natuurlijke middelen je nodig hebt en dit geeft een veilig gevoel.

Mijn moeder is sinds ze is begonnen met bioresonantie therapie gestabiliseerd in haar achteruitgang vanwege ALS. Dankzij deze therapie is ze achter de bron van haar problemen gekomen en deze langzaam aan kunnen verwijderen. We zijn van mening dat ze het zonder bioresonantie therapie niet gehaald had. Op dit moment is ze aan het aansterken in Thailand, iets wat we nooit gedacht hadden nog te mogen meemaken.

Lees ook:  14 tips diatomeeënaarde gebruiken

Lees ook

Na plaatsing benieuwd hoe het nu met haar gaat? Stuur gerust een bericht

© Doepserleven - 2024