10 Survival boeken & boeken over preppen

1 februari 2022
943
boeken over preppen en survival

Survival boeken & boeken over preppen - We benoemde het onderwerp preppen al eerder en na veel interesse ook een aantal boeken over survival en preppen. Want net als zelfvoorzienend leven, kan het een chaos zijn van kennis en zaken die je graag wilt doen. Hoe pak je het voorbereiden het beste aan? Welke mogelijke scenario's zijn er? En welke survival skills moet ik leren als er een SHTF situatie zou komen in 2022?

Daarom willen we jullie graag een aantal goede boeken rondom preppen en survival aanraden. Je kunt deze online vinden via de linkjes. Ze zijn daarnaast een super aanvulling op het zelfvoorzienende leven.

Veel lees plezier!

10 survival boeken & boeken over preppen

1. SAS Urban Survival Handbook

Companion bij het bestverkochte SAS Survival Handbook. Meer dan 3,7 miljoen mensen beschouwen zichzelf als preppers of survivalisten. Bevat tips voor bescherming tegen terrorisme, natuurrampen, branden, invallen in huis en andere gevaren.

Bestel SAS urban survival handboek hier

survival boeken en boeken over preppen

2. How to Survive The End Of The World As We Know It

ZOU JIJ DE APOCALYPS OVERLEVEN? INTRODUCTIE VAN DE DEFINITIEVE GIDS VOOR PREPPERS EN OVERLEVINGERS. 'Bewaar die wijnkurken. Gebrande kurk maakt snelle en goedkope gezichtscamouflage.' Financiële crash. Terroristische aanval. Grieppandemie. Slechts EEN ondenkbare gebeurtenis kan onze manier van leven verstoren - en ons dwingen voor onszelf te zorgen. Waar zou je water halen? Hoe zou je communiceren? Wat zou jij als brandstof gebruiken? Overlevingsexpert en voormalig inlichtingenofficier van het Amerikaanse leger, James Wesley, Rawles deelt de essentiële tools en vaardigheden die je nodig hebt om te overleven. OVERLEVEN: Weet wat je moet doen als het ergste gebeurt VOEDSEL EN WATER: Bewaar voedsel, fok dieren en vind drinkbaar water HUIS: Ontdek hoe je een retraite kunt vinden en bouwen GEZONDHEID & VEILIGHEID Leer hoe je kleine operaties uitvoert en jezelf verdedigt COMMUNICATIE: De beste manieren om in contact te blijven met dierbaren Hoe overleef je het einde van de wereld zoals we die kennen het is een MUST-HAVE in deze verontrustende tijden.

Lees het boek How to Survive The End Of The World As We Know It

boeken over preppen

3. Het SAS Survival handboek

Alle vele jaren is ‘Het SAS Survival Handboek’ dé gids voor iedereen die onder moeilijke omstandigheden wil kunnen overleven in de wildernis, de stad of op zee. Geschreven door John Wiseman.

‘Het SAS Survival Handboek’ is wereldwijd dé gids om te overleven in elke denkbare omgeving. De voormalige Britse SAS-commando John ‘Lofty’ Wiseman heeft alle technieken in dit boek ontelbare malen in de harde praktijk getest. De survivalgids is een onmisbare hulp in de wildernis: ter land, ter zee of in de stad, voor hikers, kampeerders in het wild, survivalspecialisten en zeilers. Onmisbaar voor iedereen die zich bezighoudt met outdooractiviteiten.

Lees ook:  Zonneboiler kopen tips

Bestel het boek Het SAS Survival handboek

survival boek

4. Prepper's Long-term Survival Guide

EEN STAP-VOOR-STAP, NIET OVERZIEN WERKBOEK VAN DHZ-PROJECTEN DIE HUIS EN GEZIN VOORBEREIDEN OP ELKE LEVENSBEDREIENDE CATASTROFE De voorbereiding die u treft op een orkaan, aardbeving of andere ramp op korte termijn zal u niet in leven houden in het geval van wijdverbreide sociale ineenstorting veroorzaakt door pandemie, storing van het elektriciteitsnet of andere langdurige crises. In pamfletten van de overheid en andere voorbereidende boeken leest u hoe u een noodsituatie kunt doorstaan ​​totdat de diensten zijn hersteld. Dit boek leert je hoe je kunt overleven als niets weken, maanden of zelfs jaren weer normaal wordt, inclusief: *Praktische wateropvang voor drinken en hygiëne *Opslaan, groeien, jagen en zoeken naar voedsel *Eerste hulp en medische behandelingen als er geen dokter is * Technieken en tactieken om je huis te versterken en te verdedigen * Strategieën voor gemeenschapsvorming voor het creëren van een nieuwe samenleving

Bestel het boek prepper's long-term survival guide

prep boek

5. Doomsday Preppers complete survival manual

Deze aangepaste aanvulling op de blockbuster National Geographic Channel-serie Doomsday Preppers staat vol met how-to-illustraties, Prepper-profielen van mensen in de show en overlevingstips van preppers zelf. De handleiding is handig en uitgebreid en biedt waardevolle levensreddende informatie om u voor te bereiden op de meest verwoestende calamiteiten. Afleveringen van deze hoogst originele show, die in februari 2012 debuteerde, verkennen de levens van verder gewone Amerikanen die zich voorbereiden op het einde van de wereld zoals wij die kennen. Preppers doen er alles aan om de onzekerheden van het leven te plannen, van het bouwen van een huis uit zeecontainers tot het aanleggen van 50.000 pond. van voedsel tot het oefenen van evacuatieoefeningen en man-tegen-mangevechten. Dit boek is een essentieel onderdeel.

Bestel het boek Doomsday Preppers complete survival manual

survival manual boek

6. Bushcraft 101 

Met advies om niet alleen met elkaar overweg te kunnen, maar om echt opnieuw contact te maken met het buitenleven, komt Dave Canterburys schatkamer van wereldberoemde wijsheid en ervaring tot leven op deze pagina's. -Bustle A New York Times bestseller in sport en reizen! de ultieme bron om het achterland te ervaren! Bushcraft 101, geschreven door survivalexpert Dave Canterbury, bereidt je voor op je volgende backcountry-reis met advies om het meeste uit je tijd buitenshuis te halen. Gebaseerd op de 5C's van overlevingsvermogen - snijgereedschappen, afdekkingen, verbrandingsapparaten, containers en touwwerk - biedt deze waardevolle gids alleen de belangrijkste overlevingsvaardigheden om u te helpen hulpbronnen uit uw omgeving te maken en de schoonheid en sensatie van de wildernis echt te ervaren . Binnenin vind je ook gedetailleerde informatie over: Het kiezen van de juiste items voor je kit. Productie benodigde gereedschappen en benodigdheden. Eten verzamelen en koken. Jezelf beschermen tegen de elementen. Met de begeleiding van Canterbury bereid je je niet alleen voor op elk klimaat en elke situatie, maar leer je ook hoe je de kunst van bushcraft kunt gebruiken om opnieuw contact te maken met de natuur op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen.

Lees ook:  Noodpakket / overlevingspakket

Lees het boek bushcraft 101

bushcraft boek kopen

7. Het worst-case scenario handboek

GEVAAR! Het schuilt in een klein hoekje. Deze essentiële gids leert je hoe je allerlei plotselinge en benarde situaties kunt overleven. Survival-experts laten stapsgewijs en met illustraties zien wat je DIRECT moet weten:

  • Hoe bevrijd je jezelf uit drijfzand
  • Hoe ontwijk je een drone
  • Hoe forceer je een deur
  • Hoe verweer je jezelf tegen een haai
  • Hoe vind je de weg zonder GPS
  • Hoe breng je een baby ter wereld op de achterbank van een auto
  • Hoe overleef je een inbreuk op je privacy
  • Hoe ontsnap je aan een krokodil
  • Hoe maak je vuur zonder lucifers
  • Hoe overleef je als je parachute niet open gaat

... en nog 75 andere benarde situaties. Want je weet maar nooit...

Bekijk het boek het worst case scenario handboek

worst case boek

8. 100 deadly skills: survival edition

Deze 100 vaardigheden, aangepast voor burgers op basis van actuele veldervaringen van Special Forces-operaties, bieden een complete praktische en praktische gids om je te helpen overleven in het wild, ongeacht het klimaat of het terrein; wees voorbereid op elke crisis; en beschikken over de essentiële levensreddende kennis om veilig te blijven in elke vijandige omgeving of ramp. 100 dodelijke vaardigheden: Survival Edition is wat je nodig hebt voor de wereld van vandaag, waarbij survival-hacks die op het slagveld zijn ontwikkeld, worden gecombineerd met de low-tech tools die je bij de hand hebt. Dit boek is je essentiële voorbereidingshandleiding, van het veiligstellen van onderdak, het maken van vuur, het vinden van voedsel en het navigeren terug naar de bewoonde wereld, ongeacht de omgeving, tot het denken als een soldaat van een speciale eenheid, zodat je een gijzeling, een actieve schutter, een zelfmoordterrorist kunt overleven. , of een terroristische dreiging in de metro, en zelfs traumamedicatie toepassen als eerstehulpverlener. Vol met specifieke scenario's om je te helpen overleven, is 100 Deadly Skills: Survival Edition beter dan een Zwitsers zakmes, of je nu verdwaald bent op zee, een vliegtuig moet landen, een beer moet verslaan of een besluit moet nemen. of je moet vluchten, verstoppen of vechten. Naast elke vaardigheid zijn gemakkelijk te begrijpen gedetailleerde illustraties, want als je de apocalyps moet overleven, heb je geen tijd voor ingewikkelde instructies.

Lees ook:  Je eigen shampoo maken

Lees het boek 100 deadly skills: survival edition

deadly skills boek

9. Bushcraft Handboek (NL)

Het eerste Nederlandstalige ‘Bushcraft Handboek' is zowel geschikt voor beginners als ervaren buitenmensen. Dit handzame werk bespreekt alle basisvaardigheden: vuur maken, een onderkomen bouwen, water zuiveren, maar ook bruikbare informatie over welke planten eetbaar zijn en waar je deze nog meer voor kunt gebruiken. De auteurs beantwoorden tal van uiteenlopende vragen, zoals wat zijn handige knopen, hoe maak ik buiten lijm, is er een paddestoel die ik als pleister kan gebruiken, et cetera. René en Beke, eigenaren van EXTRA bushcraft, geven al decennia lang lessen in al deze vaardigheden. Hun motto is ‘Maak buiten je thuis'. Zij delen hun rijke kennis en ervaringen in dit handboek, dat veel heldere tekeningen en kleurenfoto’s bevat voor nog betere inzichten.

Lees het boek Buschcraft Handboek

bushcraft handboek

10. The Ultimate survival medicine guide

Niemand weet wat de volgende ramp zal zijn: aardbeving, Coronavirus, griepepidemie, overstroming, terroristische aanslag. Maar iedereen zou moeten weten hoe hij een medisch noodgeval moet overleven als er geen medische professional beschikbaar is. Van Dr. Joe Alton en Amy Alton ARNP komt een bijgewerkte editie van hun bestseller The Survival Medicine Handbook. Dit unieke medische boek is bedoeld om de gemiddelde persoon in staat te stellen om te gaan met verwondingen en ziekte in situaties waarin moderne medische voorzieningen en professionals niet beschikbaar zijn vanwege een ramp.

Lees het boek The Ultimate Survival Medicine guide

boek over prepping kopen

Mis jij nog survival boeken in het lijstje? Laat weten welke survival boeken of boeken over preppen wij moeten toevoegen. Ook onze andere lijst zien van Boeken zelfvoorzienend leven, boeken off grid, boeken over permacultuur of boeken over moestuinieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Doepserleven - 2023