100ste blog zelfvoorzienend leven - terugblik zelfvoorzienend leven blogs

10 januari 2022
517

Zelfvoorzienend leven blog - We zijn officieel midden mei met de website doepserleven.nl online gegaan en hadden toen pas 8 blogs over zelfvoorzienend leven. En nu net in 2022 aangekomen, is dit onze 100ste blog. Afgelopen tijd hebben we minder buiten gedaan en meer binnen, waaronder meer van ons verhaal gedeeld en kennis die we hebben opgedaan. Voor onze 100ste blog willen we terugblikken.

De eerste zelfvoorzienend leven blog op Doepserleven

De eerste blog die we hebben toegevoegd was het artikel over goede en slechte buren en combinatieteelt. Iets waar we toen veel mee bezig waren was het inrichten van de moestuin en we waren druk bezig met het vormgeven en indelen. Een hoop zoekwerk en dat was dus ook reden om onze eerste blog te schrijven over goede en slechte buren in de moestuin. Maar we hadden al wat categoriën waar we over wilde schrijven zoals zelfvoorzienend leven, moestuin, duurzaamheid, dieren houden en reizen

zelfvoorzienend leven blog doepser

Daarna volgende al snel:

De beste doepserleven zelfvoorzienend leven blogs

Wat waren afgelopen jaar nou de beste blogs op onze website? We hebben veel groei gezien en de eerste maand hebben we 1000 bezoekers gehad, een hele mooie eerste maand om te beginnen en dat is uitgegroeid tot heel wat meer afgelopen maand. Daarom willen we jullie graag de top 10 best bekeken blogs nog even uitlichten en onze trots delen. We vinden het fijn om ons verhaal te delen, het platform uit te bouwen met hetgeen wat wij leren, maar ook weer heel veel van iedereen om ons heen (online en offline) te leren.

Lees ook:  Alles over oesterzwammen + in 5 stappen oesterzwammen kweken

Zelfvoorzienend leven blog

Wat zijn er wat blogs langs gekomen afgelopen jaar, maar ook dit jaar zijn we al flink nieuwe kennis aan het op doen, verbeteren en nieuw aan het delen. Welke zelfvoorzienend leven blogs wil jij nog zien?

We hebben in ieder geval nog heel wat blogs over zelfvoorzienend leven, moestuin, duurzaamheid en dieren houden in het verschiet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Doepserleven - 2023